THEGG Wide Screen

Bemutatjuk új partnerünket, a THEGG YouTube-csatornát!

Bemutatjuk a THEGG YouTube-csatornát.

Az elmúlt időben több utalást is tettünk rá, hogy szeretnénk videós tartalommal gazdagítani palettánkat, ám eddig nem sikerült megtenni az első lépést ebbe az irányba. Sajnos be kellett látnunk, hogy kapacitásunk véges, a kritikák és hírek mellett képtelenség lenne még videóra is időt szentelni, hogy rendszeresen izgalmas és érdekes videókkal jelentkezzünk, félmunkát pedig nem akartunk kiadni a kezünkből. De nem adtuk fel. Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amivel gazdagabbá tehetnénk az oldalt, és új dolgokat próbáljunk ki.

A legjobb lehetőségnek azt találtuk, hogy egy meglévő csatornával együttműködve készítünk videókat a jövőben. Egy olyan csapattal szerettük volna valóra váltani mindezt, aminek nagy rutinjuk van, és rendszerint érdekes videókat osztanak meg. A THEGG videóiban nagy tanúbizonyságot tettek profizmusokról és szakértelmükről, ezért úgy gondoltuk, hogy közösen velük szeretnénk valóra válni vízióinkat, amiket megálmodtuk. A jövőben az oldalon több a csatorna által feltöltött videó szkriptelt szövegét is olvashatjátok majd, illetve a közeljövőben közös videóval is jelentkezni fogunk.

Bízunk benne, hogy új mérföldköveket érünk el a THEGG-csatornával közösen, és ennek most ti is a részesei lehettek. Ha még nem tettétek, akkor YouTube-on iratkozzatok fel a THEGG-re, és kapcsoljátok be az értesítést, hogy elsőként értesüljetek a legújabb feltöltésekről. Nem fogjátok megbánni, garantáljuk. Hamarosan pedig már videót is láthattok.

Total
0
Shares
Previous Article
Super Mario

Egy Super Mario animációs filmen dolgoznak, amit 2022-ben szeretnének bemutatni

Next Article
WandaVision

Megerősítették, hogy 2020-ban képernyőre kerül a WandaVision, de nem kapott említést a The Falcon and the Winter Soldier

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!