Suicide Squad

Bejelentette Suicide Squad játékát a Rocksteady

Egy egészen nagy csavarral.

Korábban már volt szó arról, hogy a Rocksteady következő projektje egy, a Suicide Squad köré épülő játék lesz. Eddig csak kiszivárgott információkkal lehetett ezt alátámasztani, a ma kiposztolt hivatalos plakát azonban minden kételyt eloszlatott.

A poszteren nem mást, mint Supermant láthatjuk, akinek egy sokatmondó, Suicide Squad feliratú célkereszt figyelhető meg a fején. A Task Force X néven is emlegetett csoport tehát magát az acélembert nézte ki magának, de egyelőre nem tudni, melyik oldalt képviseljük majd a csatában. Valljuk be, Supermanként kiiktatni a tagokat egy fokkal menőbb lenne, de mi inkább a fordított felállásra fogadnánk.

Superman nem tűnt fel az Arkham-játékokban, így nehéz megmondani, hogy az új cím köthető lesz-e a fejlesztő korábbi DC témájú játékaihoz, vagy egy teljesen más világba helyezik a történetet.

Ahogy a tweet is mutatja, a részletes bejelentésre augusztus 22-én kerül csak sor, ekkor esedékes ugyanis a DC FanDome nevű esemény, ahol minden kérdésre választ kapunk majd.

Total
1
Shares
Previous Article
Dirty Dancing

Az eredeti sztárral, Jennifer Grey főszereplésével készül az új Dirty Dancing-film

Next Article

Jack Black csatornáján élesben mozog a Psychonauts 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!