Főoldal Játékok Bejelentette Suicide Squad játékát a Rocksteady
Játékok

Bejelentette Suicide Squad játékát a Rocksteady

Egy egészen nagy csavarral.

675
Suicide Squad

Korábban már volt szó arról, hogy a Rocksteady következő projektje egy, a Suicide Squad köré épülő játék lesz. Eddig csak kiszivárgott információkkal lehetett ezt alátámasztani, a ma kiposztolt hivatalos plakát azonban minden kételyt eloszlatott.

A poszteren nem mást, mint Supermant láthatjuk, akinek egy sokatmondó, Suicide Squad feliratú célkereszt figyelhető meg a fején. A Task Force X néven is emlegetett csoport tehát magát az acélembert nézte ki magának, de egyelőre nem tudni, melyik oldalt képviseljük majd a csatában. Valljuk be, Supermanként kiiktatni a tagokat egy fokkal menőbb lenne, de mi inkább a fordított felállásra fogadnánk.

Superman nem tűnt fel az Arkham-játékokban, így nehéz megmondani, hogy az új cím köthető lesz-e a fejlesztő korábbi DC témájú játékaihoz, vagy egy teljesen más világba helyezik a történetet.

Ahogy a tweet is mutatja, a részletes bejelentésre augusztus 22-én kerül csak sor, ekkor esedékes ugyanis a DC FanDome nevű esemény, ahol minden kérdésre választ kapunk majd.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Démonok között
Filmek

A Warner Bros. kitűzte az utolsó Démonok között premierjét

Kiderült, mikor láthatjuk a Démonok között utolsó filmjét.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.