Wide Screen
Sorozatok

Befutott a Stranger Things harmadik évad első előzetese!

Délután folyamán a Netflix platform kiadta az első előzetest a Stranger Things harmadik évadhoz.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója, a Netflix a nap folyamán bemutatta végre a Stranger Things sorozat harmadik évad első előzetesét. Kezdetben úgy tűnt, hogy Hawkins lakói végre normális életet élhetnek, azonban pár képkocka után világossá vált, hogy még nem mindent tártak fel előttünk a videóban.

Mintha mi sem történt volna az első két évad során, a lakók önfeledten élvezik az életet, a gyerekfőszereplők, Mike (Finn Wolfhard), Eleven (Millie Bobby Brown), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin), Will (Noah Schnapp) és Max (Sadie Sink) éppen a nyári szünet szabadságát élvezik, s jelét sem mutatják, hogy min mentek keresztül az előző részékben. A trailer azután rávilágít arra, hogy mi vár majd a főszereplőkre, hiszen újabb veszély les rájuk, számtalan új félelmetes teremtménnyel, ám a gyerekek ezúttal sem lesznek egyedül, hiszen David Harbour vigyáz rájuk és a helyi lakókra.

A Netflix a Stranger Things előző két évadában képes volt fokozni az őrületet, így kíváncsian várjuk a harmadik évad előtt, hogy ezúttal milyen új történettel bővítik ki ezt a varázslatos és olykor félelmetes mitológiát. Ugyan a premier még messze van, hiszen csak július 4-én érkezik a folytatás, de addig élvezzük az előzetes képkockáit.

Még több a témában...

KRITIKA: Stranger Things

Plesovszki Nándor

Befutott a Marvel’s The Defenders első előzetese!

Plesovszki Nándor

A Netflix bejelentette, hogy mikor érkezik a Stranger Things harmadik évada

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon