Főoldal Sorozatok Befejezték a Vaják második évadának forgatását
Sorozatok

Befejezték a Vaják második évadának forgatását

Véget ért a forgatás.

326
The Witcher

A Netflix elmúlt éveinek egyik legsikeresebb sorozata volt a Vaják, melyet még 2019 végén mutatott be a streaming-szolgáltató. A sikerre való tekintettel nem volt kérdés a második évad berendelése, pláne úgy, hogy a széria showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich régen elmondta, nagyjából hét szezonnal tervez. A forgatás pedig el is indult 2020 elején, ám ahogy mindent az elmúlt évben, a munkálatokat is befolyásolta a világjárvány, így hosszas várakozás és több szünet után nemrégiben fejezték csak be a forgatást. Ezt a csapat egy képpel tudatta a rajongókkal, melyen Henry Cavill szorítja épp a csapót. Illetve a Netflix meglepte a rajongókat egy videóval is, amelyben mindhárom főszereplő feltűnik.

Mindezeken felül egyébként készülőben van egy anime és egy előszereplős előzménysorozat is, melynek főszerepére a hírek szerint Lauren Schmidt Hissrich showrunner csapata Jason Momoát szemelte ki.

Az új produkció mögött alkotóként szintén a korábban említett Lauren Schmidt Hissrich áll, a könyvek szerzője, Andrzej Sapkowski pedig producerként és kreatív tanácsadóként lesz jelen. A sorozat a Blood Origin címet fogja viselni, és több mint 1000 évvel a fő sorozat előtt fog játszódni. A fókuszban pedig az első vaják kialakulása, valamint a tündék, emberek és szörnyek világának egybeolvadása lesz. A történetet hat epizódban mesélik majd el a készítők.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Sorozatkritikák

Avatár – Az utolsó léghajlító kritika

Egészen ügyes próbálkozás lett a Netflix legújabb adaptációja.

Berlin
Sorozatok

A Netflix megrendelte a Berlin második évadát

Nézettségi rekordokat döntött a Berlin, jön a folytatás belőle.

Superman
Filmek

Az Acélember csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz?

Melyik szerepben tudnátok elképzelni Henry Cavillt a Marvelnél?