Főoldal Filmek Bad Bunny állítólag otthagyta a Sony Pictures készülő El Muerto főszerepét
Filmek

Bad Bunny állítólag otthagyta a Sony Pictures készülő El Muerto főszerepét

Egy éve jelentették be, azóta semmi nem történt El Muerto bemutatkozó filmje körül.

977
Bad Bunny

Szinte már biztos, hogy nem Bad Bunny játssza majd Pókember profi pankrátor nemezisét a Sony Pictures készülő El Muerto című filmjében. Bár hivatalos közleményt nem adta ki, de nagyon úgy fest, hogy a sztár faképnél hagyta a projektet.

A Marvel kiadóval karöltve a Sony Pictures több élőszereplős adaptáción is dolgozik a Pókember-franchise karakteriről, ezek között több már a gyártás utolsó fázisába lépett, s csak az utómunka van hátra. A következő két évben olyan produkciók fognak megjelenni, mint például a Venom 3., a Kraven, a Vadász, a Madame Web és köztük van az El Muerto is, aminek a főszereplője most lelépett.

Alig néhány hete lehetett olyan híreket olvasni, hogy a stúdió következő nagy projektje éppen a cikk címében olvasható film lesz, aminek forgatását augusztus 7-ére tűzte ki a Sony. Bad Bunny sokkolhatta a készítőket, ugyanis éppen ő volt annyira odáig a karakterért, hogy gyakorlatilag kikövetelte magának ezt a szerepet. A Sony Pictures tavaly áprilisban a Las Vegas-i CinemaCon első, hétfői napján jelentette be, hogy A gyilkos járat alakításával a sztár meggyőzte őket, és gyorsan dolgozni kezdtek egy latin karakterre épülő projekten.

Bad Bunny távozása ellenére a stúdiónak nem áll szándékában teljesen leállítani a filmet, és várhatóan a következő lépésük az lesz, hogy új főszereplőt castingolnak El Muerto szerepére. Időbe fog telni, mire megtalálják az utódját, így aligha tudják tartani az ütemtervet, hogy a nyár második felében bekapcsolják a kamerákat.

El Muertóról azt kell tudni röviden, hogy egy birkózó, aki egy misztikus maszk révén szupererőre tesz szert, és aki eredetileg Pókember ellen küzdött egy jótékonysági birkózómeccsen, ahol majdnem lerántotta a maszkot a hálóőrről, mielőtt Pókember bénító méreggel megszúrta.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események