x
Close


Közelgő események

Filmek

Az X-Men egyik színésze Deadpool és Quicksilver crossovert szeretne

Hideget, meleget, de inkább hideget kapott az utolsó X-Men film, az Apokalipszis, de egy pozitív jelenete volt azért.

Az X-Men egyik színésze Deadpool és Quicksilver crossovert szeretne
  • Publishedjúnius 15, 2016

Hideget, meleget, de inkább hideget kapott az utolsó X-Men film, az Apokalipszis, de egy pozitív jelenete volt azért.

Az X-Men: Apokalipszis a vártnál rosszabbul teljesített a Box Office adatok szerint. Pedig ebből a filmből és történetből sokkal többet ki lehetett volna hozni. De hagyjuk is múltat, jelenben élünk, az idő nem áll meg egy percre sem. Ha már időről beszélünk, és annak múlásáról, gyorsaságáról, akkor itt jön a képbe Evan Peters az X-Men egyik mutánsa, akit a filmben csak Quicksilverként ismerhetünk. A színész most elárulta, hogy nagyon szívesen szállna ringbe Deadpool oldalán egy filmben.

Forrás: Movieweb
Forrás: Movieweb

A The Wrapnál jelent meg egy érdekes cikk az éjjel, hogy legközelebb esetleg egy Deadpool-moziban találkozhatunk újra Quicksilverrel. A színész is megerősítette, hogy nem látja akadályát, hogy crossoverezzen egyet Deadpoollal. A két dumagép, és poéngyár egy filmben? Jöhet, azonnal! Még az sem biztos, hogy X-Men filmekben feltűnik a jövőben, de nagyon a levegőben van, hogy aláírnak vele, és sokkal nagyobb szerepet vállal a képregényfilmekben Evan Peters, azaz Quicksilver. A film maga nagyon jó ötlet, de mikor belegondolt, hogy milyen velejárói vannak egy ilyen filmnek, a színész a következőket mondta:

Oh Istenem, nem tudom! Három évig tartana filmezés, nem? Tényleg nem tudom, hogy szeretném-e azt csinálni.

Nagyon érdekes lenne Ryan Reynolds Deadpooljában látni Quicksilvert, mert mind a két karakter különleges humorérzékkel rendelkezik, együtt pedig zseniálisak lennének.

Megnéznék egy Deadpool/Quicksilver-mozit, szerintem nagyon vicces lenne.

Szokatlan lenne a film, de mivel mind a két franchise a 20th Century Foxnál van, házon belül esetleg agyalhatnak is rajta. Vagy már megtették, csak a hivatalos bejelentésre várunk? Míg mi itt agyalunk, addig a Deadpool további babérokra tesz szert. Deadpool volt az első R-besorolású képregényfilm, ami a 774 millió dolláros bevételével rekorder, és a Blu-ray megjelenéssel csak tovább fogja gazdagítani a stúdió zsebét. Ezért ősztől már forog is a Deadpool 2 mozi, de ebben biztos, hogy Quicksilvert nem láthatjuk viszont, helyette lesz Kábel.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.