x
Close


Közelgő események

Filmek

Az útvesztő: Halálkúra: Komolyabb a gond, mint elsőre tűnt

Tavaly értesülhettünk először arról, hogy Az útvesztő sztárját forgatási baleset érte, de sem stáb, sem pedig maga a színész nem nyilatkozott róla többet. A regény ötletgazdája és írója egyben, James

Az útvesztő: Halálkúra: Komolyabb a gond, mint elsőre tűnt
  • Publishedáprilis 30, 2016

Tavaly értesülhettünk először arról, hogy Az útvesztő sztárját forgatási baleset érte, de sem stáb, sem pedig maga a színész nem nyilatkozott róla többet. A regény ötletgazdája és írója egyben, James Dashner nyugtatott meg mindenkit, hogy nincs nagy baj, és hamarosan visszatérhet a színész a forgatáshoz. Az ominózus balesetben elvileg egy autó ütötte el, s több csontja is eltörött, de többet nem árultak el, nem tudtuk, mennyire komolyak a sérülések.

Most megtört a hallgatás, s most maga a stúdió mondta el, hogy annyira súlyos sérüléseket szerzett Dylan O’Brien főszerepelő, hogy komoly kihatása lehet a film premierére, mi több, későbbi időpontra kell átrakni azt.

A 20th Century Fox ma egy közleményt adott ki, melyben a következő volt olvasható:

Az útvesztő: Halálkúra film forgatása továbbra is áll, hogy Dylan O’Briennek több ideje legyen a felépülésre. Kívánunk gyors felépülést Dylan-nek, és várjuk vissza a forgatáshoz.

Csak csatlakozni szeretnénk a Fox-hoz, mi is kívánunk mielőbbi gyógyulást, s reméljük, hogy a folytatás jobb lesz, mint Az útvesztő: Tűzpróba sikerült.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.