Főoldal Filmek Az Örökkévalók 2. is szerepel Don Lee programfüzetében, mint az egyik közelgő projekt
Filmek

Az Örökkévalók 2. is szerepel Don Lee programfüzetében, mint az egyik közelgő projekt

Már nyáron hallottunk az Örökkévalók folytatásáról, most újabb bizonyítékot kaptunk rá.

196
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

Mégis készül az Örökkévalók folytatása? Gilgamesh-t megformáló színész Don Lee menedzsmentügynöksége egy közleményt adott ki, amelyben felsorolta néhány közelgő projektjét, és a listán az Örökkévalók 2. része is szerepel. Az elmúlt években többször felmerült már a folytatás ötlete, de az első rész felemásra sikerült fogadtatása után sokan lemondtak a második részről.

A Marvel Studios Örökkévalók című filmjének lehetséges folytatásáról ellentmondó hírek születtek, most azonban a Big Punch Entertainment, azaz Don Lee menedzsmentügynökségének új listája megerősítheti, hogy Chloé Zhao megosztó szuperhősdrámája már fejlesztés alatt áll. A The Direct figyelt fel a koreai bejelentésre.

“Mivel a Hive című dráma forgatása még mindig bizonytalan, Ma Dong-seok számos, jövőre készülő filmmel és drámával kapcsolatban folytat megbeszéléseket. Jelenleg Ma Dong-seok a Criminal City 4 című filmet forgatja. A Holy Night: Demon Hunters, a Wilderness, és a Criminal City 3 hamarosan megjelenik, és az Örökkévalók és más globális projektek, amelyekben szerepelni fog, a tervek szerint készülnek.”

Még augusztusban Patton Oswalt véletlenül elszólta magát, hogy készül a folytatás, és Zhao visszatér a rendezői feladatokkal, majd Kumail Nanjiani (aki a filmben Kingót játszotta) később azt próbálta elhitetni a rajongókkal, hogy Oswalt biztosan tévedett, amikor a folytatásról nyilatkozott.

A folytatás fejlesztése még közel sem jelenti azt, hogy elkészül, hiszen láttunk már példát rá, hogy leállították a munkálatokat. Az Örökkévalók az egyetlen olyan film a Marvel Studios neve mellett, ami “romlott” státusszal szerepel a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán. A megosztó szuperhős-eposz kiábrándító 164,9 millió dolláros bevétellel zárta az Egyesült Államokban, ami a 2008-as A hihetetlen Hulkot (134 millió dollár) leszámítva a legalacsonyabb amerikai bevétellel zárt az MCU-s filmek közül.

Lehet, hogy csalódást okozott az első rész, de rengeteg elvarratlan szál maradt, ott van például Tiamut ébredése, akit csak úgy ottfelejtettek az Indiai-óceán közepén. De egy megjelent pletyka szerint ezzel a kérdéssel az Amerika kapitány: Új világrend foglalkozik majd. Visszatérve Don Lee karakterére, Gilgamesh-t az első filmben megölte egy Deviáns, de mivel az Örökkévalókról tudjuk, hogy alapvetően androidokról beszélünk, az Örökkévalók igazi otthonában, a World Forge-ban újraépíthetik.

Örökkévalók

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.