Az megvan, hogy Tom Holland Tobey Maguire-t szeretné Ben bácsinak?

A Pókember: Hazatérés főszereplője, Tom Holland elárulta, hogy kinek adná Ben bácsi szerepét. Egészen meglepő dolgot mondott.

A Pókember: Hazatérés főszereplője, Tom Holland elárulta, hogy kinek adná Ben bácsi szerepét. Egészen meglepő dolgot mondott.

Joggal jelenthetjük ki, hogy idén Pókember hazatért, hiszen a két nagy stúdió, a Marvel Studios és a Sony Pictures bizonyította, hogy lehet jó falmászó filmet készíteni, csak szükség van egy olyan tehetségre, mint Tom Holland, aki zseniálisan élte bele magát a szerepbe, na meg persze egy tökéletesen kivitelezett filmezés – nagy szerepet játszik ebben az is, hogy a Marvel Moziverzumban játszódik. A sikerhez az is hozzátartozik, hogy a Hazatérés távolmaradt azoktól, amiket már kétszer láttunk a moziban: hogyan csípte meg főhősünket a pók, valamint Ben bácsi halála miként hatott a barátságos és közkedvelt Pókemberre.

Sam Raimi Pókember-trilógiájában az Oscar-díjas Cliff Robertson-t láttuk Ben bácsi szerepében, ezzel szemben Marc Webb-féle A csodálatos Pókember filmekben Andrew Garfield főszereplő oldalán Martin Sheen játszotta ugyanazt a szerepet.

A Pókember: Hazatérésben ugyan nem láttuk Ben bácsit, de egy apró utalást azért kaptunk rá, mikor Peter figyelmezteti Nedet (Jacob Batalon), hogy May nénin nem tudhatja meg a titkát, mert azzal sok stressznek tenné ki őt. De ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem tűnne fel képernyőn a bácsi, amire Holland a BBC Radio 1 műsorában ki is tért, hogy kinek kéne adni a szerepet:

 Azt akarom, hogy Tobey Maguire játssza Ben bácsit, szerintem vicces lenne, de nem hinném, hogy eljátszaná.

Az a gondolat, hogy Maguire ugyanabba a cipőbe lépjen, mint Roberson és Sheen, kissé nevetséges, és talán maga a színész sem szeretné azt, ugyanakkor a Marvel és a Sony teljesen új irányba vitte el a halószövő kalandját, így semmisnek tekintik a korábbi két próbálkozást. Sőt, szerepet játszhat az is, hogy a filmben Peter Parker egy 15 éves kissrác, Maguire 42 éves, miközben nagyon dögös Mayt alakító Marisa Tomei is csak 52 éves, szóval ha azt nézzük, akkor Megauire pont abban a korban van, mikor tökéletes választás lenne a stúdiónak. De vajon ő is szeretné ezt?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

[D23] Így fognak kinézni a Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplői [SPOILER]

Next Article

[D23] Werkvideót mutattak be a Star Wars: Az utolsó Jedikhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!