Főoldal Sorozatok Az internet népe elkezdte bombázni az Amazon: Ügyvéd című sorozatot, pedig még nem is látták, a premier csak holnap lesz
Sorozatok

Az internet népe elkezdte bombázni az Amazon: Ügyvéd című sorozatot, pedig még nem is látták, a premier csak holnap lesz

A "kritikus" tömeg máris véleményt formált, pedig még nem látták az Amazon: Ügyvédet.

161
Amazon: Ügyvéd

Folytatva azt a bizarr trendet, amit már láttunk az Örökkévalók bemutatója előtt, az Amazon: Ügyvéd című sorozat sem kerülhette el a negatív fogadtatást. A netezők máris elkezdték bombázni 1-es pontszámmal és negatív kommentekkel a Disney+ legújabb sorozatát az IMDb-n, s mindezt úgy, hogy még egy részt sem láttak a Marvel Studios legújabb produkciójából, hiszen a premierre csütörtökön kerül sor a streaming szolgáltatón.

A Marvel Studios legújabb Disney+ sorozata többnyire pozitív fogadtatásban részesült a kritikusoktól (jelenleg 88%-on áll a Rotten Tomatoes-on), de egy kisebb csoport már a premiert megelőző napon hangot adott nemtetszésüknek a sorozattal kapcsolatban. Úgy gondolják ezek a rosszakarók, ha kifejezik elégedetlenségüket, lehúzzák a sorozatot a portálon, negatív kommentekkel árasztják el a világhálót, azzal ártanak a sorozat sikerének.

A The Direct figyelt fel rá, hogy az IMDb adatai alapján a negatív reakciók többsége 30 év feletti férfiaktól származik, a nők és a fiatalabb férfiak sokkal pozitívabban reagáltak a sorozatra. Véleményt nyilvánítani egy filmről vagy sorozatról szabad, a probléma csak az ezzel, hogy a kritikusokon kívül még senki sem látta az első epizódot.

Az Örökkévalóknál az LMBTQ+ elemek, a Holdlovagnál a propaganda állítólagos népszerűsítése, és még a Ms. Marvel is kapott, amiért a sorozat diverz karakterek egy csoportjára fókuszált, most pedig az Amazon: Ügyvéd került rivaldafénybe. A netezők problémája a sorozattal annyi, hogy nők szerepelnek benne, és feminista mozgalmat támogatják ezzel, vagy valami ilyesmit.

A Kat Coiro és Anu Valia által rendezett Amazon: Ügyvéd Jennifer Walters, a 30-as éveiben járó egyedülálló ügyvédnő bonyolult életét követi nyomon, aki történetesen egy zöld, 180 centis, szupererős Hulk. A vezető író Jessica Gao volt; a sorozat kilenc epizódból áll, amelyben számos MCU (Marvel Cinematic Universe)-veteránt láthatunk – köztük van Mark Ruffalo mint Smart Hulk, Tim Roth mint Förtelem és Benedict Wong mint Wong. A szereplőgárda tagja még Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass és Renée Elise Goldsberry. Az executive producerek Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro és Jessica Gao. A co-executive producerek Wendy Jacobson és Jennifer Booth.

A Stan Lee és John Buscema által megalkotott karaktert 1980 február 10-én mutatták be a „The Savage She-Hulk” képregénysorozatban. Amazon 1982-ben a Bosszúállók tagja lett, majd 1984-től a Fantasztikus Négyes sorozatban is szerepelt. John Byrne író/rajzoló 1989-1994 között futó „ Sensational She-Hulk” képregénysorozatában a karaktert a rá jellemző humorral ruházta fel, aki „áttöri a negyedik falat”, amely az olvasókat, nézőket és a történetbeli hősöket választja el, vagyis She-Hulk „kiszól”, beszél a történetét követőkhöz.

She-Hulk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.