Főoldal Filmek Az igazság ligájában is Jeremy Irons alakítja Alfredet
Filmek

Az igazság ligájában is Jeremy Irons alakítja Alfredet

Egészen februárig kell visszakanyarodnunk, ugyanis akkor röppent fel a hír, hogy Az igazság ligája első felvonásában Afred szerepét ismét Jeremy Irons játszhatja el, de ezt akkor még a kiadó nem erősítette meg.

921

Egészen februárig kell visszakanyarodnunk, ugyanis akkor röppent fel a hír, hogy Az igazság ligája első felvonásában Afred szerepét ismét Jeremy Irons játszhatja el, de ezt akkor még a kiadó nem erősítette meg.

Hétvégén a Warner Bros. stúdió nem húzta tovább, kiadott közleményében tudatta a világgal, hogy eszük águkban sincs lecserélni Jeremy Ironst más színészre, meg voltak elégedve a munkájával, így zöld utat kapott a következő DC Comics filmben is a színész.

sam_r2_v117_151015_15mj_g_r709f.177972.tif

A forgatással picikét megcsúszott kiadó, mert februárban még április 11-ei napot lehetett hallani, de azon már rég túl vagyok, s még mindig a szereplőválogatás folyik –közben azért már helye közel berendezkedett a stáb a dél-angliai Leavesden stúdióba.

De tény, hogy az 1-2 hónapos csúszás nem túl biztató a Warner Bros.-nak. Tudjuk jól, hogy a DC-nél nem hoztak akkora sikert az utóbbi filmek, sőt komoly gondok vannak a Suicide Squad – Öngyilkos osztag nyári filmmel is. Itt is több jelentet újra kell venni, mert a poénokat lelőtték a trailerekben, ezen felül pedig rettentő komor hangulatú filmet hoztak össze, ismét!

maxresdefault

Egyszerűen nem tudják felvenni a versenyt a Marvel Univerzummal a DC Comics-nél. A legutóbbi filmjük is, a Batman Vs Superman is éppen visszahozta azt a pénzt, amibe került a forgatás és marketing. Csodát vártak tőle, de „bukás” lett végül.

Az igazság ligáját is a Batman Vs Superman rendezője, Zack Snyder fogja rendezni, ígérete szerint ez a film már picit vidámabb és élvezetesebb lesz, mint az utóbbi művei. Vajon tanult a hibákból?

batman-v-superman-dawn-justice

A két részesre tervezett Igazság ligája film első felvonása 2017. november 17-én érkezik a moziba, míg befejező része csak 2019. június 14-én lesz látható. Sok-sok szereplőt viszontláthatunk majd a Batman Vs Superman filmből is, köztük Ben Affleck által alakított Batmant, Wonder Woment, a már említett Alfredet, továbbá Superman is biztosan ott lesz. A visszatérők mellett lesznek új karakterek is, The Flash, Aquaman, és Cyborg felveszi jelmezét.

Másik bomba hír, hogy egy időben fogják lefilmezni mind a két részt. A Warner Bros. úgy döntött, ha már csúszásban vannak, és mindenki összegyűlt egy film erejéig, akkor miért is ne rögzítenék egyszerre a két részt, hisz Hollywoodban amúgy is nagy divatnak örvend az efféle hozzáállás.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...