Az Assassin’s Creed Valhalla új előzetese bevezet az északi mitológiába

Mini történelmi lecke.

Az utóbbi években nem szenvedtünk hiányt viking tematikájú történetekben. A Vikings, a The Last Kingdom és a God of War legújabb felvonása is a messzi északra kalauzolt el minket, és közös vonás az ilyen sztorikban, hogy mindegyikben feltűnnek a viking kultúrában kiemelt jelentőséggel bíró istenségek és különleges lények. Az Assassin’s Creed sorozat előző epizódja is beépítette a történetbe a mitológiai elemeket, és a Valhalla esetében sem lesz ez másképp.

A frissen kiadott előzetesben a Ubisoft szűk három percben összefoglalja, mit érdemes tudni az északi mitológiáról. A gyönyörű tájképekkel teletűzdelt videóban szó esik a főbb istenekről, mint Odin és Loki, a vallás megélésének formáiról, illetve a túlvilágról, a játék címét is adó Valhalláról. Mindenképp ajánljuk a spoilermentes anyag megtekintését, remek alapot nyújt ugyanis a sztoriban fontos szerepet játszó tényezők megértéséhez.

A játék megjelenéséig már csak napokat kell kibírni, november 10-én ugyanis befut a várva várt kaland, PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X gépekre egyaránt. A PlayStation 5 megjelenés a konzol kiadását követően esedékes.

Total
0
Shares
Previous Article
The Witcher

A Vaják második évadának rövid előzetesében az új szezon szörnyei is feltűnnek

Next Article

Rengeteg videóval segít majd a fejlődésben a Demon's Souls

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!