Főoldal Előzetesek Az Arcane második évadának kedvcsinálója megerősített egy várva várt karaktert
Előzetesek

Az Arcane második évadának kedvcsinálója megerősített egy várva várt karaktert

A négy Emmy-díjas sorozat folytatása ráadásul még idén novemberben érkezik.

392

Hatalmas várakozás övezi az Arcane folytatását, mely az utóbbi évek egyik legjobb, sok szempontból pedig a legsikeresebb animációs sorozata volt, mindezt úgy, hogy egy olyan játékon alapul, melynek az alapanyagából sokan nem nézték ki mindezt. Pedig a League of Legends világa a játékban is igen nagy lore-ral büszkélkedhet, aminek esetleg még akkor is érdemes utánaolvasni, ha az embert nem is foglalkoztatja maga a játék, csupán egy érdekes fantáziavilágot szeretne megismerni. A történetet persze a sorozathoz itt-ott át kellett formálni, sok addig nem létező szereplőt is megalkottak, de a legkedveltebb bajnokok (a játékban így hívják összefoglalóan a karaktereket, akik például Piltovert vagy Zaunt képviselik) kerültek be az alaptörténetbe.

Tegnap pedig végre megérkezett az első olyan kedvcsináló a második évadhoz, ami mutat is valamennyit az elkövetkezendőkből, ha csak 44 másodpercben is. A rajongók pedig örülhetnek ugyanis a képsorokon az első évadban is megismert őrült tudós, Singed látható, amint a saját vérátömlesztésével van elfoglalva éppen, felette pedig egy hatalmas szörnyeteg lóg. Ő Warwick, a rajongók egyik közkedvelt bajnoka, akit az első évadból nagyon sokan hiányoltak. Ráadásul az is beigazolódni látszik, amivel sokan a hiányát magyarázták, vagyis, hogy Warwick valójában Vander eltorzított változata lesz, s így az első évadban az ő eredettörténetének egy részét is láthattuk.

Warwick a játékban egy olyan szörnyeteg, akiről tudjuk, hogy Zaunból származik és gyötrelmes kísérletek következtében vált azzá amivé: testében csövek vezetik az anyagot mely táplálja sosem múló dühét, s levadászik bárkit, aki belép területére. Keserédes évadra számíthatunk ennek fényében, ugyanis Vander volt a sorozat egyik legrokonszenvesebb karaktere, az „alvilág” egy olyan figurája aki mindent feláldozott Zaun lakóiért és az általa befogadott gyerekekért. Testét az évad vége felé Silco átadta Singed-nek, hogy kiderüljön a csillám segítségével kijátszható-e a halál. Úgy tűnik a kísérlet sikerrel zárult, s Warwick hamarosan elszabadul. Kíváncsian várjuk mit fog tenni Vi és Jinx, mikor szembekerülnek védelmezőjükkel, aki immár egy szörnyeteg.

Az Arcane második évada 2024. novemberében kerül fel a Netflix platformjára, de a pontos dátum még nem ismert.

0382990e 7b6f 41ee aa01 9557c7f8e352 sisters5
Forrás: Netflix
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.