Főoldal Sorozatok Az Amazon: Ügyvédből választ kaptunk, Hulk hogyan gyógyította meg sérült karját a Bosszúállók: Végjáték után
Sorozatok

Az Amazon: Ügyvédből választ kaptunk, Hulk hogyan gyógyította meg sérült karját a Bosszúállók: Végjáték után

Elégedettek vagyunk ezzel a rövid magyarázattal, Hulk hogyan épült fel?

174
Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték végén Hulk maradandó sérülést szenvedett, azonban az Amazon: Ügyvéd első részéből kiderült, hogyan sikerült felépülnie belőle. A Bosszúállók: Végjátékban Hulk a Végtelen Kesztyűt használta, hogy visszahozzon mindenkit, akiket öt évvel korábban Thanos megölt a csettintéssel. Csúnyán megsérült Hulk karja, és a képsorokból úgy tűnt, hogy maradandó sérült okoztak a Végtelen Kövek a Zöld óriásnak.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája bemutatójára azonban Bruce Banner visszakapta régi formáját, de karja továbbra is be volt kötve a stáblista utáni jelenetben. Az Amazon: Ügyvéd promóciós anyagain és előzeteseiben azonban Hulk újra régi önmaga volt, sérülésének nyoma sem volt már, szóval a kérdés adott: hogyan gyógyult fel? Az Amazon: Ügyvéd ma debütált a Disney+ képernyőjéén, amiben Steve Rogers szüzessége mellett erre a kérdésre is választ kaptak a rajongók.

Először is, a mai premierben kiderül, hogy Bruce létrehozott egy eszközt, amely lehetővé tette számára, hogy újra ember legyen. Ez azonban csak egy prototípus, és a baleset után unokatestvére, Jennifer Walter is átváltozott, s megszületett She-Hulk, ő pedig visszaváltozott Okos Hulkká.

A sorozatban elmagyarázzák, hogy Banner és Jen is képes a Gamma-sugárzás szintézisére, a Zöld Góliát She-Hulk egyedi DNS-ét használta fel saját gyógyítására. Ezzel visszatért régi önmagához, és már nincs sérült karja. A Marvel Studios viszonylag gyorsan túllépett a Hulk nehéz helyzetén.

A Hulk nagy szerepet játszott a mai Amazon: Ügyvéd premierjében, noha arra számítunk, hogy a továbbiakban háttérbe szorul, hogy a reflektorfény Jenre kerülhessen. Tatiana Maslany szenzációsan alakítja a címszereplőt a Disney+ új sorozatában, az ügyvédből lett szuperhőst. Valami egészen újjal álltak elő a készítők, amit eddig még nem láttunk a Marvel Moziverzumban, a sorozat hangvétele eltér a korábban bemutatott összes produkciótól, miközben lebontja azt a bizonyos negyedik falat a rajongók és a szereplők között.

She-Hulk

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.