Főoldal Sorozatok Az Amazon: Ügyvéd rendezője elárulta, Förtelem miért tűnt fel a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című filmben
Sorozatok

Az Amazon: Ügyvéd rendezője elárulta, Förtelem miért tűnt fel a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című filmben

Egyszerű oka volt, hogy Förtelem miért tűnt fel a Shang-Chiben.

201
Förtelem

Sokan felkapták tavaly a fejüket, amikor A hihetetlen Hulk gonosztevője, Förtelem egy rövid szerepre feltűnt a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája egyik előzetesében. Egy vendégszerepről volt mindössze szó a filmben, amikor Wonggal megküzdött egy ketrecharcban, látszólag csak a móka kedvéért. A párharcuk után Wong egy portált nyitott, s Tim Roth karakterével békésen elsétáltak a küzdőtérről. Mint utólag kiderült, ez a helyszín megegyezik azzal, amit az Amazon: Ügyvéd című Disney+ sorozat egyik előzetesében láttunk.

Az Amazon: Ügyvéd készítője, Jessica Gao elárulta, miért kapott szerepet Förtelme a tavaly bemutatott Marvel Studios produkcióban, mivel nem sok értelme volt annak a néhány másodpercre. Még 2020-ban derült ki, hogy mind Tim Roth, mind Mark Ruffalo visszatér a Disney+ sorozatában. A ComicBook kérdésére Jessica Gao, a sorozat készítője elárulta, hogy miért volt szükség Förtelem jelenetére a filmben, és ahogy sejteni lehetett, pusztán annyi célt szolgált, hogy szerették volna a rajongókat emlékeztetni arról, hogy nem felejtették el a karaktert.

Szóval Förtelem, Emil Blonsky szerepelt az eredeti munkámban, és utoljára 2008-ban, A hihetetlen Hulkban láttuk őt. Fogalmam sem volt már, hogy milyen kapcsolatban álltak ezzel a karakterrel. Nem tudom, hogy voltak-e tervek vele, de ez egy olyan történet volt, amit el akartam mesélni, úgyhogy csak úgy beletettem. Mi a legrosszabb, ami történhet? Nem kapom meg a munkát. Nézd, már annyiszor visszautasították a munkát a Marvelnél. Nem volt bennem több félelem. Úgy voltam vele, mint Daredevil. Én voltam a nő, akinek nem volt félelme.

Mivel az eredeti pályázatban és az írói szobában olyan nagy szerepet kapott a sorozatban, hogy az egész történetet neki találtuk ki. Mivel a Marvelnél minden összefügg, ezért került bele Shang-Chi, mert ő is benne volt a sorozatunkban. Ez egyfajta figyelemfelkeltés volt, hogy a rajongók izgatottak legyenek, de emlékezzenek is rá, és ezzel kényszerítettük ki az emberekből, hogy ‘Ó, vissza kéne mennem, hogy megnézzem, ki ő, és emlékezzek és miről szólt ez az egész’.

Jessica Gao

Az Amazon: Ügyvéd szinopszisa alapján “a sorozat Jennifer Walters-t mutatja be, amint egy egyedülálló, 30-as ügyvédnő bonyolult életében próbál boldogulni, aki történetesen egy zöld, 180 centis szupererős Hulk.”

A sorozat főszereplői Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass és Renée Elise Goldsberry. A sorozat első epizódját holnap, azaz augusztus 18-án fogják bemutatni a Disney+ felületen, természetesen magyar szinkronnal.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.