Főoldal Sorozatok Az Amazon: Ügyvéd írója elárulta, miért nem kaptunk utalást a pittyenésre
Sorozatok

Az Amazon: Ügyvéd írója elárulta, miért nem kaptunk utalást a pittyenésre

Túl sok film és sorozat foglalkozott már a témával.

352
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

A Disney+ saját készítésű sorozata, az Amazon: Ügyvéd meglepő módon nem foglalkozik Thanos csettintésével és annak pittyenésével, de Jessica Gao nemrég elárulta egy interjúban, hogy miért feledkeztek meg erről a nagyon fontos eseményről.

A pittyenés arra az időszakra utalás, amikor Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború című filmben eltörölte az élőlények felét, majd a folytatásban, a Bosszúállók: Végjátékban a föld legnagyobb hősei visszahoztak mindenkit, akik elporladtak. Több filmben és sorozatban láttuk, köztük a WandaVízió, A Sólyom és a Tél Katonája vagy a Sólyomszem foglalkozott a témával, hogy az esemény nagy káoszt okozott az univerzumban, azonban a Marvel Studios legújabb sorozata meglepő módon fittyet hány az egészre.

A WandaVízió című sorozatban Teyonah Parris Monica Rambeau-ját úgy ismertük meg, akinek az életére és karrierjére mélyen kihatott a pittyenés, míg a Sólyomszem-sorozatban Jeremy Renner karaktere Clint Barton még mindig küzdött a sötét múltjával, amikor családja elporladt, és felvette Ronin alteregóját.

Jessica Gao írónő elárulta hogy a sorozat írói úgy döntöttek, hogy nem foglalkoznak a pittyenéssel, mivel a korábbi MCU-sorozatok és filmek már megtették ezt, és meg akarták mutatni, hogy a Marvel-univerzum nem önismétlő, képes továbblépni egy ilyen fontos esemény után.

Az MCU-ban már annyi sorozat és film foglalkozott ezzel a kérdéssel, és tudjátok, sokat beszéltek róla, hogy úgy éreztem, hogy oké, már olyan sokan foglalkoztak a témával, hogy elfogadtuk. Egy olyan világban élünk, ahol ez már megtörtént, és az emberek már továbbléptek.

Jessica Gao

Ahogy a Marvel Studios elkezdi felépíteni a The Multiverzum címűre keresztelt nagy sagát, amit majd a Bosszúállók: Titkos háború című filmmel zárnak 2025-ben, logikus döntésnek bizonyul, hogy a stúdió szeretné lezárni a múltat és csak előre tekinteni.

She-Hulk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.