x
Sorozatok

Az Amazon: Ügyvéd írója elárulta, miért nem kaptunk utalást a pittyenésre

Túl sok film és sorozat foglalkozott már a témával.

Az Amazon: Ügyvéd írója elárulta, miért nem kaptunk utalást a pittyenésre
  • Publishedaugusztus 28, 2022

A Disney+ saját készítésű sorozata, az Amazon: Ügyvéd meglepő módon nem foglalkozik Thanos csettintésével és annak pittyenésével, de Jessica Gao nemrég elárulta egy interjúban, hogy miért feledkeztek meg erről a nagyon fontos eseményről.

A pittyenés arra az időszakra utalás, amikor Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború című filmben eltörölte az élőlények felét, majd a folytatásban, a Bosszúállók: Végjátékban a föld legnagyobb hősei visszahoztak mindenkit, akik elporladtak. Több filmben és sorozatban láttuk, köztük a WandaVízió, A Sólyom és a Tél Katonája vagy a Sólyomszem foglalkozott a témával, hogy az esemény nagy káoszt okozott az univerzumban, azonban a Marvel Studios legújabb sorozata meglepő módon fittyet hány az egészre.

A WandaVízió című sorozatban Teyonah Parris Monica Rambeau-ját úgy ismertük meg, akinek az életére és karrierjére mélyen kihatott a pittyenés, míg a Sólyomszem-sorozatban Jeremy Renner karaktere Clint Barton még mindig küzdött a sötét múltjával, amikor családja elporladt, és felvette Ronin alteregóját.

Jessica Gao írónő elárulta hogy a sorozat írói úgy döntöttek, hogy nem foglalkoznak a pittyenéssel, mivel a korábbi MCU-sorozatok és filmek már megtették ezt, és meg akarták mutatni, hogy a Marvel-univerzum nem önismétlő, képes továbblépni egy ilyen fontos esemény után.

Az MCU-ban már annyi sorozat és film foglalkozott ezzel a kérdéssel, és tudjátok, sokat beszéltek róla, hogy úgy éreztem, hogy oké, már olyan sokan foglalkoztak a témával, hogy elfogadtuk. Egy olyan világban élünk, ahol ez már megtörtént, és az emberek már továbbléptek.

Jessica Gao

Ahogy a Marvel Studios elkezdi felépíteni a The Multiverzum címűre keresztelt nagy sagát, amit majd a Bosszúállók: Titkos háború című filmmel zárnak 2025-ben, logikus döntésnek bizonyul, hogy a stúdió szeretné lezárni a múltat és csak előre tekinteni.

She-Hulk
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.