Főoldal Sorozatok Az Amazon: Ügyvéd fináléjában a Vörös Hulk nem, de egy váratlan szereplő feltűnt
Sorozatok

Az Amazon: Ügyvéd fináléjában a Vörös Hulk nem, de egy váratlan szereplő feltűnt

Kaptunk egy meglepetést, de nem azt, akire vártunk.

368
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

Mindenféle jelzőt kaphat az Amazon: Ügyvéd megosztóra sikerült fináléja, de egy dolognak biztosan örülnek a rajongók. Volt mit kibontani a sorozat évadzáró epizódjában, a hosszúra sikerült felvezető után. Bár sok rajongó valószínűleg csalódott lesz a dolgok alakulása miatt, hiszen a Vörös Hulk nem kapott szerepet, és az évtized visszavágójára sem került sor.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Bár a Hulk kezdetben visszatért, s egy őrült végső csatának ígérkezett Förtelemmel, mindez megváltozott, amikor Jennifer Walters berobbant a Marvel Studiosba, hogy szembeszálljon K.E.V.I.N.-nel. Egy családi sütögetés során azonban Bruce Banner megjelenik, visszatért Skaarból, és mindenkit bemutat a fiának. Wil Deusner kapta meg Skaar szerepét, és még nem tudjuk, mit tartogat számára a jövő, valami azt súgja, hogy a Stargirl színésze valószínűleg állandó szereplője lesz az MCU-nak.

A képregényekben Skaar a Planet Hulk története során fogant, és azért érkezett a Földre, hogy megölje az apját. Később kulcsszerepet játszott a World War Hulks eseményben, amiben a Vezér embereket változtatott Hulkokká, és végül Norman Osborn is beszervezte, hogy csatlakozzon a Sötét Bosszúállókhoz. Ő azonban nem állt be a rosszak közzé; ő csak egy kettős ügynök volt, aki Amerika Kapitánynak dolgozott.

Bár az Amazon: Ügyvéd utolsó epizódjában van néhány utalás arra, hogy ez a történet film formájában folytatódhat, nem tudjuk, hogy innen mi a terv Jen, Bruce vagy Skaar számára. Éppen az okozza ezt a nagy bizonytalanságot, hogy a The Multiverse Saga 4. fázisa kissé szétszórt, nem egy nagy összefüggő történetet mesélnek el a különféle produkciók, ami persze a későbbiekre változhat, s valószínűleg a kirakós minden darabkája a helyére kerül a végén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.