Főoldal Filmek Az Alien első hivatalos képén egy ikonikus lény látható
Filmek

Az Alien első hivatalos képén egy ikonikus lény látható

Az első hivatalos kép a Budapesten forgatott új Alien-filmről.

60
Alien: Covenant

Végre kaptunk friss információt a készülő Alien-filmről, amit a hivatalos Alien Twitter-fiókon osztottak meg a mai nap folyamán. Az Alien Day – a 20th Century Films online eseménye, amely a franchise-zal kapcsolatos leleplezéseket és híreket oszt meg – alkalmából közzétett bejegyzésben bepillantást nyerhettünk a kulisszák mögé az új Alien-film rendezőjétől, Fede Alvareztől, aki korábban a 2013-as Gonosz halott és a Vaksötét című filmeket rendezte.

A képen először láthatjuk a film egyik díszletét, valamint visszatér a hírhedt Facehugger lény, amely a gyanútlan áldozataiba tojásokat rak, hogy új xenomorfokat hozzon létre. A filmmel kapcsolatos részleteket egyelőre nem osztottak meg, azonban ez egy önálló film lesz, amely nem kapcsolódik a korábbi részekhez.

A The Hollywood Reporter március eleji jelentése szerint a Budapesten forgatott új film középpontjában egy fiatalabb csoportból álló űrkolónia áll majd, akik egy távoli állomáson rekedtek, ahol xenomorf-fertőzés van. A film jelenlegi szereplőgárdájához tartozik Cailee Spaeny, David Jonsson, Spike Fearn, Alieen Wu és Archie Renaux.

Meg kell jegyezni, hogy ez a film nem folytatja a Prometheus és az Alien: Covenant által elkezdett történetet. Bár az Alien: Covenant szolid 240+ milliós bevételt hozott a globális jegypénztáraknál, ez nyilvánvalóan nem volt elég a tervezett harmadik film folytatásához. Így az a bizonyos történetszál, amely a tévútra és öntudatra ébredt Davidre (Michael Fassbender alakítja) összpontosít, megoldatlanul marad.

A film mellett egy másik tévés projekten is dolgozik Noah Hawley, aki a Fargo című antológiasorozatot készítette az FX számára. Az Alien-univerzum első tévésorozata a Földön játszódik majd – ha nem vesszük figyelembe az Alien vs. Predator két részét -, és a cselekmény a késői kapitalizmusról szól, hogy hogyan teremtett tömeges konfliktust a társadalmi osztályok között, és hogy egy xenomorf-fertőzés hogyan rontja tovább a helyzetet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...