Főoldal Sorozatok Az ajtó nyitva áll Obi-Wan Kenobi előtt, igény esetén visszatér egy következő évadra
Sorozatok

Az ajtó nyitva áll Obi-Wan Kenobi előtt, igény esetén visszatér egy következő évadra

Obi-Wan visszatérhet a 2. évadban… ha lesz rá elég igény.

398
Obi-Wan Kenobi

Amikor a Lucasfilm bejelentette az Obi-Wan Kenobi című sorozatot, a limitált jelzőt használták, és sokan arra gondoltak, hogy egy évad után búcsút inthetünk a galaxis legendás mesterének. Ehhez képest a Disney+ streaming szolgáltató legnézettebb műsora volt a premier napján, és a rajongók lelkesedése mellett a készítők, színészek is szívesen folytatnák a történetet.

Az Entertainment Tonight lapnak adott interjújában Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnöke elárulta, hogy a Star Wars spin-off sorozat második évada előtt nyitva áll az ajtó, és amennyiben van igény a folytatásra, akkor elkészítik.

Nos, őszintén szólva, mi azt tűztük ki célul, hogy ez egy limitált sorozat lesz. De úgy gondolom, ha nagy lesz az érdeklődés, és az emberek tényleg több Obi-Wanra vágynak, akkor természetesen megfontoljuk ezt, mert a rajongók szava az első számunkra. Úgy vagyunk ezzel, hogy ‘Oké, van egy jó okunk arra, hogy ezt megcsináljuk; ez a válasz a miértekre’, akkor meg fogjuk csinálni. De majd meglátjuk.

Kathleen Kennedy

Megkérdezték a sorozatot rendezőjét is a második évad ötletéről, azonban Deborah Chow nem volt hajlandó elárulni, hogy Obi-Wan visszatér-e, elintézte annyival a választ, hogy igény esetén egyértelmű a válasz, látjuk-e még Ewan McGregor alakításában Kenobi mestert a képernyőn. Zárásként pedig megjegyezte, hogy véleménye szerint az első évad tökéletes helyen ér véget.

Miután megmentette Leia hercegnőt és hazavitte, Obi-Wan visszatért a sivatagi Tatuinra, és folytatja remeteségét, miközben titokban Luke Skywalkerre vigyáz. A sorozat ezzel bezárja a kört, és az összes kulcsszereplő pontosan oda tér vissza, ahol a Star Wars IV. rész – Egy új remény eseményei felveszik a fonalat.

Obi-Wan Kenobi

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.