Obi-Wan Kenobi

Az ajtó nyitva áll Obi-Wan Kenobi előtt, igény esetén visszatér egy következő évadra

Obi-Wan visszatérhet a 2. évadban… ha lesz rá elég igény.

Amikor a Lucasfilm bejelentette az Obi-Wan Kenobi című sorozatot, a limitált jelzőt használták, és sokan arra gondoltak, hogy egy évad után búcsút inthetünk a galaxis legendás mesterének. Ehhez képest a Disney+ streaming szolgáltató legnézettebb műsora volt a premier napján, és a rajongók lelkesedése mellett a készítők, színészek is szívesen folytatnák a történetet.

Az Entertainment Tonight lapnak adott interjújában Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnöke elárulta, hogy a Star Wars spin-off sorozat második évada előtt nyitva áll az ajtó, és amennyiben van igény a folytatásra, akkor elkészítik.

Nos, őszintén szólva, mi azt tűztük ki célul, hogy ez egy limitált sorozat lesz. De úgy gondolom, ha nagy lesz az érdeklődés, és az emberek tényleg több Obi-Wanra vágynak, akkor természetesen megfontoljuk ezt, mert a rajongók szava az első számunkra. Úgy vagyunk ezzel, hogy ‘Oké, van egy jó okunk arra, hogy ezt megcsináljuk; ez a válasz a miértekre’, akkor meg fogjuk csinálni. De majd meglátjuk.Kathleen Kennedy

Megkérdezték a sorozatot rendezőjét is a második évad ötletéről, azonban Deborah Chow nem volt hajlandó elárulni, hogy Obi-Wan visszatér-e, elintézte annyival a választ, hogy igény esetén egyértelmű a válasz, látjuk-e még Ewan McGregor alakításában Kenobi mestert a képernyőn. Zárásként pedig megjegyezte, hogy véleménye szerint az első évad tökéletes helyen ér véget.

Miután megmentette Leia hercegnőt és hazavitte, Obi-Wan visszatért a sivatagi Tatuinra, és folytatja remeteségét, miközben titokban Luke Skywalkerre vigyáz. A sorozat ezzel bezárja a kört, és az összes kulcsszereplő pontosan oda tér vissza, ahol a Star Wars IV. rész – Egy új remény eseményei felveszik a fonalat.

Obi-Wan Kenobi
Total
7
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

Kevin Feige és Chris Hemsworth is Thor jövőjéről beszélt a Thor: Szerelem és mennydörgés után

Next Article
Star Wars Jedi: Fallen Order

A Star Wars Jedi: Fallen Order főszereplőjével élőszereplős sorozaton dolgozik a Disney+?

Related Posts