Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Az ABC szerint jöhet az élőszereplős Star Wars-sorozat

Az ABC Entertainment elnöke, Channing Dungey elárulta, hogy a csatorna továbbra is tárgyalásokat folytat a LucasFilm-mel egy Star Wars tévés show reményében.

Réges-régen, még mielőtt George Lucas eladta volna a LucasFilm-et a Disney-nek a filmkészítők azért harcoltak, hogy a több mint 50 órás szkript megvalósuljon egy élő tévés sorozat formájában. De ez soha nem jött létre. Az elmúlt néhány évben számos hír megjelent már, hogy vagy az ABC vagy a Netflix elkészítené azt a várva várt Star Wars-sorozatot, de még mindig nem erősítettek meg semmit sem. Az ABC hétvégén tartotta a nyári turnéját, ahol továbbra is arról lehetett hallani, hogy nem lefutott téma a Star Wars-sorozat.

Az ABC Entertainment elnökét, Channing Dungey-t kérdezték a panelnél, és úgy tűnik, tárgyalások folynak a tévécsatorna és a LucasFilm között. Természetesen semmit sem erősítettek meg, nem mehetünk biztosra, de remény az van. Az Entertainment Weekly szerint Channing Dungey nagyon szeretné, hogy elkészüljön a Star Wars tévés showja. A következőket mondta a TCA panelnél hétvégén az elnök:

Ó, mint rajongó nagyon szeretném azt mondani, hogy igen. Tárgyaltunk Lucas-szal, illetve a stúdióval, és folytatni is fogjuk velük. Szerintem csodálatos lenne, ha megtalálnánk az utat, hogy kitágítsuk ezzel a brand-del a műsorainkat.

Channing Dungey az interjúban nem mondott konkrétumokat, hogy élőszereplős, vagy animációs sorozatról lenne szó. Többen is úgy gondolják, hogy az előbbi, főleg azóta, hogy a Disney bemutatta a Star Wars: Rebels animációs sorozatát a Disney XD csatornán. Azt is tudjuk, hogy George Lucas évekig dolgozott egy sorozaton, még mielőtt a Disney megvette volna a jogokat a Star Wars-kitalálójától. A művön olyan író is dolgozott mint a Csillagközi romboló sorozat megalkotója Ronald D. Moore, és természetesen még sokan mások. Nem vagyunk biztosak benne, hogy ez pont az a sorozat, amit az ABC csatorna szeretne most megvalósítani. Az ABC elnöke elárulta, hogy a LucasFilm még a Marvel Studios-nál is titokzatosabb, miközben arra célzott, hogy tárgyalások folynak jelenleg is.

Ez az egész mindenség picit titkos. Egy nagy titoktartási lepel takarja el az egész vállalatot. Ha úgy érzed, hogy a Marvel titokzatos, akkor a LucasFilm egy teljesen más szinten kell elképzelnünk, még rejtélyesebb. (Tárgyalások) folyamatban vannak. Még nincs hivatalos időpontunk.

Decemberben Kathleen Kennedy, a LucasFilm elnöke már elmondta, hogy vizsgálják azt a sorozatot -együtt a Star Wars 1313 videojátékkal -, amin George Lucas dolgozott mielőtt felvásárolták volna a céget. Alig egy hónapja hallottunk utoljára erről a projektről, mikor is olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy Palpatine Uralkodó egy eredettörténetet kapna sorozat formájában. A sorozat a Sith-é válására fókuszálna, hogy mi késztette az egykori Kancellárt ilyen sötét tettekre. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből az egészből.

Még több a témában...

Egy promóciós kép minden ízében bemutatja Kiképzőt, a Fekete Özvegy-film gonoszát

Kévés Bence Mihály

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon