Augusztusban csatába lendül a 8 herceg

Kinek az oldalán veted bele magadat a Total War: Three Kingdoms legújabb kiegészítőjében?

Kinek az oldalán veted bele magadat a Total War: Three Kingdoms legújabb kiegészítőjében?

291-ben járunk és a Jin-dinasztia megosztott. Egy generáció telt el a Total War: Three Kingdoms zűrös eseményeinek kezdete óta. A királyságok Jin-dinasztia alatti pillanatnyi egyesítése ellenére a polgárháború kitörése csupán egy szívdobbanásnyira van. Az uralkodó hercegek hatalomra éhesek, és mindegyiküket saját ambíciói és nézetei hajtják. Te a császár oldalára fogsz állni, vagy kiharcolsz egy olyan örökséget, ami korszakokon át fennmarad?

A Records és Romance módban is játszható Eight Princes Chapter Pack egy új önálló kampány, ami közvetlenül a Total War: Three Kingdoms története után játszódik és 2019. augusztus 8-tól lesz elérhető. Ez a csomag nyolc legendás herceget mutat be, melyek mindegyike sajátos képességeket, játékstílust és egységeket kínál, mint például a kataphraktosz nehézlovasság, a lovas íjászok és a császári gárda.

Érkezik mjad egy Limitált Kiadás is, ami a játék mellett egy kétoldalas posztert is tartalmaz, egyik felén a kampánytérképpel, a másikon pedig a játékban irányítható hadvezérekkel – mindezt egy rendkívül igényes, autentikus kalligráfia papírból készült, vízfesték és tinta hatásokkal ellátott csomagolásban. A remekül sikerült Total War: Three Kingdoms után reméljük, hogy egy méltó kiegészítőt fog kapni a rendkívül híres stratégiai játék franchise legújabb tagja. A jövő hónapban kiderül.

Total
1
Shares
Previous Article
The Witcher

Henry Cavill megosztott egy képet paripájáról a The Witcher-sorozatból

Next Article

A Cuphead megihlette a God of War művészeti vezetőjét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!