Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger kémsorozatban lesz látható a Netflixen

Először vállalt sorozatszerepet a sztár.

Arnold Schwarzenegger bár talán már nincs a csúcson, néhány évtizeddel ezelőtt még ő számított az elsőszámú akciósztárnak, akinek filmjein milliók nőttek fel. Nem meglepő választás egy idősödő színész esetében, hogy a tévéhez nyúl, hiszen sok esetben itt be tudnak vállalni egy-egy különösebb szerepet. Arnold Schwarzenegger is így tett, aki a Netflix egyik új sorozatában, egészen pontosan egy kémszériában lesz látható.

A sorozatról egyelőre igen keveset tudni, még a címe sincs meg, az azonban mát tudott, hogy az epizódok nagyjából hatvan percesek lesznek. A sorozat mögött készítőként a Scorpiont is jegyző Nick Santora áll, a történet középpontjában pedig egy apa-lánya kémtörténet lesz. Az osztrák sztár karakterének a lányát Monica Barboro fogja játszani, akinek igencsak kezd beindulni a karrierje, hiszen a Chicago P. D. sorozat mellett hamarosan a Top Gun legújabb részében és Zack Snyder új filmjében is fel fog tűnni.

Schwarzeneggert legutóbb a Terminátor legfrissebb epizódjában láthattuk, de további franchise-ok folytatására is nyitott lenne. A korábban a Screen Rantnek adott interjúból kiderült, hogy a Terminátor: Sötét végzet után nyitott más franchise-ok folytatásaira is, így akár Az utolsó akcióhős és a Két tűz között második részére is igent mondana, amennyiben jó kezekbe kerülne.

Ugyanakkor Arnie leszögezte, hogy csak azért nem mond igent egy folytatásra, mert a rajongók ragaszkodnak hozzá. Minden a forgatókönyvön múlik, hogy elvállalja-e a szerepet, vagy nemet mond rá.

Ti megnézitek majd a sorozatot?

Tim Miller Terminátor: Sötét végzet
Total
5
Shares
Previous Article
Carla Gugino

Zack Snyder azt akarta, hogy Carla Gugino legyen a Macskanő

Next Article

TESZT: Pikmin 3 Deluxe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!