Főoldal Filmek Amber Heard a magánéleti problémái ellenére is szerepelni fog az Aquaman 2. részében
Filmek

Amber Heard a magánéleti problémái ellenére is szerepelni fog az Aquaman 2. részében

Múlt hétvégén elárasztották a közösségi oldalakat azokkal a hírekkel, miszerint Amber Heardöt kirúgták az Aquaman stábjából a magánéleti problémái miatt.

461
Amber Heard

Múlt hétvégén elárasztották a közösségi oldalakat azokkal a hírekkel, miszerint Amber Heardöt kirúgták az Aquaman stábjából a magánéleti problémái miatt.

Hétvégén arra lettünk figyelmesek, hogy Twittert elárasztották olyan merész állítások, hogy Amber Heard nélkül készül az Aquaman folytatása, miután a Warner Bros. kirúgta a színésznőt a magánéleti problémái miatt. Heard és volt férje, Johnny Depp között évek óta tart a jogi vita, ami még 2016-ban robbant ki, amikor a színésznő megvádolta exférjét, hogy fizikailag és verbálisan is bántalmazta. Természetesen nem hagyta annyiban az ügyet Depp, ő is beperelte a színésznőt rágalmazásért, és utólag kiderült, hogy nem is Heard volt az, aki elszenvedte a bántalmazást, hanem A Karib-tenger kalózai sztárja, Depp.

A stúdió 2022 decemberére tűzte ki az Aquaman második rész bemutatóját, amiben a tervek szerint a főszereplők visszatérnek majd, így a történtek fényében nem meglepő, hogy sok rajongó miért kezdett hamis hírek gyártásába. Bár a stúdió hivatalos közleményt nem adott ki, azonban Umberto Gonzalez a Heroic Hollywood lap tulajdonosa és a The Wrap szerkesztője cáfolta a híreket, tudomása szerint Heard még mindig szerepel a folytatásban.

Függetlenül a jelenlegi helyzettől, ez még nem zárja ki, hogy a jövőben a Warner megváltoztassa döntését, s mégis amellett döntsön, hogy új színésznőt keresnek Mera szerepére. Látszólag a Warner nem követi a Disney példáját, ők nem foglalkoznak túlzottan a magánéleti problémákkal, mert mikor kirobbant Depp ügye, akkor sokan kérték, hogy távolítsák el a Legendás állatok folytatásából, de a stúdió kitartott a színész mellett, és mint utólag kiderült, alaptalanok voltak a vádak a színésszel szemben. A rajongók egyébként is petíciógyűjtésbe kezdtek, és szerint Emilia Clarke akár az utódja is lehetne.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World
Filmek

A Fear the Walking Dead sztárja játszhatja a Jurassic City főgonoszát

A főszereplők után az Oscar-díjra jelölt színész játszhatja a Jurassic City főgonoszát.

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.