Amber Heard

Amber Heard a magánéleti problémái ellenére is szerepelni fog az Aquaman 2. részében

Múlt hétvégén elárasztották a közösségi oldalakat azokkal a hírekkel, miszerint Amber Heardöt kirúgták az Aquaman stábjából a magánéleti problémái miatt.

Múlt hétvégén elárasztották a közösségi oldalakat azokkal a hírekkel, miszerint Amber Heardöt kirúgták az Aquaman stábjából a magánéleti problémái miatt.

Hétvégén arra lettünk figyelmesek, hogy Twittert elárasztották olyan merész állítások, hogy Amber Heard nélkül készül az Aquaman folytatása, miután a Warner Bros. kirúgta a színésznőt a magánéleti problémái miatt. Heard és volt férje, Johnny Depp között évek óta tart a jogi vita, ami még 2016-ban robbant ki, amikor a színésznő megvádolta exférjét, hogy fizikailag és verbálisan is bántalmazta. Természetesen nem hagyta annyiban az ügyet Depp, ő is beperelte a színésznőt rágalmazásért, és utólag kiderült, hogy nem is Heard volt az, aki elszenvedte a bántalmazást, hanem A Karib-tenger kalózai sztárja, Depp.

A stúdió 2022 decemberére tűzte ki az Aquaman második rész bemutatóját, amiben a tervek szerint a főszereplők visszatérnek majd, így a történtek fényében nem meglepő, hogy sok rajongó miért kezdett hamis hírek gyártásába. Bár a stúdió hivatalos közleményt nem adott ki, azonban Umberto Gonzalez a Heroic Hollywood lap tulajdonosa és a The Wrap szerkesztője cáfolta a híreket, tudomása szerint Heard még mindig szerepel a folytatásban.

Függetlenül a jelenlegi helyzettől, ez még nem zárja ki, hogy a jövőben a Warner megváltoztassa döntését, s mégis amellett döntsön, hogy új színésznőt keresnek Mera szerepére. Látszólag a Warner nem követi a Disney példáját, ők nem foglalkoznak túlzottan a magánéleti problémákkal, mert mikor kirobbant Depp ügye, akkor sokan kérték, hogy távolítsák el a Legendás állatok folytatásából, de a stúdió kitartott a színész mellett, és mint utólag kiderült, alaptalanok voltak a vádak a színésszel szemben. A rajongók egyébként is petíciógyűjtésbe kezdtek, és szerint Emilia Clarke akár az utódja is lehetne.

Total
1
Shares
Previous Article

Érkezik a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Next Article

A Ghost of Tsushima lesz a csütörtöki State of Play sztárja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!