Alien: Covenant: Videón az új Xenomorph

Újabb érdekesség érkezett az Alien: Covenant kulisszái mögül. Most az idegenek új testrészét mutatják meg.

Újabb érdekesség érkezett az Alien: Covenant kulisszái mögül. Most az idegenek új testrészét mutatják meg.

Azt lehet hallani, hogy a 2012-es Prometheus folytatásában nem csak új, hanem a régi idegenek is feltűnnek majd. Ezeket sajnos senki sem erősítette még meg, csak ilyeneket pletykálnak a stúdiónál. Ennek apropóján egy új videó is megjelent a film hivatalos Twitter csatornáján, melyben az új Xenomorph karja kel életre. A rövid videós ízelítő egy címet is kapott: „Ahol minden elkezdődik.”

Úgy tűnik, hogy a Xenomorph karjával kezdték munkát, ami az Alien-filmek egy ikonikus kelléke. A szörny keze hosszú és vékony fekete ujjakkal van ábrázolva, talán az Alien: Covenantban kap egy kisebb változtatást is. Ha jobban megnézed a videót, akkor észreveheted, hogy a háttérben egy ismeretlen színész álldogál, aki a szörny bőrébe fog bújni a forgatás során. Erről már Danny McBride is beszélt a minap, hogy a film szó szerint életre fogja kelteni ezeket a húsevő földönkívülieket. Garantáltan lesz a filmnek egy olyan momentuma is, mikor McBridenak az életéért kell futnia, mert az egyik Alien őt szemelte ki.

329133-danny-mcbride

Íme a nyilatkozat, amit a színész mondott:

Nem tudnám, ha minden zöld lenne a képernyőn, de a legtöbb kellék gyakorlati hatást kelt: mikor futsz egy idegen elől, és egy igazi dublőr van az idegen maszk alatt, aki érted jön. Hihetetlenek a kellékek, és te ott vagy bennük. A hajó fedélzetén keresztülmegyünk pár zord időjáráson, és ez az egész egy hatalmas gömbcsuklón van, ami fel- és le mozgat. Nem kell, hogy használd a fantáziád.

Total
0
Shares
Previous Article

Rey új külsővel tér vissza a Star Wars: Episode VIII-ban?

Next Article

Jason Bourne új TV Spotja feltárja a kormány egy nagy hazugságát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!