Alakul A korona utolsó két évadának szereplőgárdája

Kiváló színészek egész sora csatlakozott a Netflix sorozatához.

A Netflix egyik legsikeresebb vállalkozása A korona (The Crown) című sorozat. A Peter Morgan által vezetett alkotógárda hatalmas kockázatot vállalt. II.Erzsébet amellett, hogy egy ma is élő uralkodó, egyben egy popkulturális ikon is, így az ő életének filmre vitele rejtett magában buktatókat. Az alkotók azonban remek munkát végeztek, a közönség és a kritika is elismerte a sorozatot. A brit történelem legendás alakjait már korábban is olyan kiváló színészek formálták meg, mint Claire Foy, Matt Smith, Vanessa Kirby vagy éppen a Winston Churchill-ként brillírozó John Lithgow. A koncepcióból adódóan két évadonként a teljes gárda leváltásra kerül, Foyt Olivia Colman váltotta Erzsébetként, Matt Smith helyére Tobias Menzies jött, Vanessa Kirbytől pedig Helena Bonham Carter vette át a stafétát.

Sokáig úgy tűnt, hogy az eredeti tervekkel ellentétben csak öt évados lehet a sorozat. A hírek szerint a Netflix és a gyártócég nem tudtak egy ideig megegyezni a feltételekben, azonban néhány hónapja kiderült, hogy mégis elkészülhet a hatodik szezon. Az utolsó két évadra érkezik többek között Imelda Staunton, Lesley Manville és Jonathan Pryce hármasa, de az is kiderült, hogy Diana hercegnőt a hamarosan a Tenetben látható Elizabeth Debicki formálhatja meg (míg Margaret Thatcherként Gillian Andersont csodálhatjuk majd már a negyedik kanyartól).

A korona negyedik évada míg idén felkerül a Netflixre, ezt követően azonban jön egy tervezet szünet, az ötödik szezon csak 2022-ben jön majd.

Total
2
Shares
Previous Article

Laurence Fishburne-t meg sem keresték a Mátrix 4-gyel kapcsolatban

Next Article
Hawkman

A hírek szerint Alexander Skarsgård a Black Adam legújabb sztárja, méghozzá Hawkman szerepében

Related Posts