Amerika kapitány

Akár Te is felhívhattad volna Steve Rogerst

Russoék elárultak egy titkot Steve Rogers telefonszámáról, amit Tony Stark készült felhívni a Végtelen háborúban.

Russoék elárultak egy titkot Steve Rogers telefonszámáról, amit Tony Stark készült felhívni a Végtelen háborúban.

Anthony és Joe Russo hatalmas feladattal nézett szembe, mikor a Marvel nekik adták a Bosszúállók 3. és 4. rendezési jogát. De rendezőpáros rászolgált a két filmre, hiszen az Amerika kapitány: A tél katonája és a Polgárháború alkotásokkal bizonyították, hogy talán náluk jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a Marvel Moziverzum ékkövének nevezett Végtelen háború és a cím nélkül szereplő negyedik Bosszúállók-film.

A Végtelen háborúban láttuk, hogy Tony Stark (Robert Downey Jr.) elgondolkozott azon, hogy felhívja a Kapitányt a tőle kapott telefonnal, de végül ezt a feladatott Bruce Banner kapta. A rendezők nem voltak restek, és megmutatták nekünk a telefonszámot, így sokakban megfordult, hogy ők is szeretnék felhívni Steve Rogerst. Russo fivérek erre szerettek is volna lehetőséget adni, tudta meg a The Hufflington Post:

Valóban szándékoztunk létrehozni egy hamis hangpostát Steve Rogersnek. Ez azoknak készült volna, akik a mozi után megcsörgették volna a telefonszámot. A hívásra pedig Steve Rogers hangpostája válaszolt volna.

Anthony Russo hozzátette, hogy a vásznon látott telefonszám valós volt, és használni is szerették volna, de a stúdió jogi osztálya megakadályozta ezt:

Mindenki benne volt, de a törvény közbeszólt, és elvette tőlünk ezt az ötletet.

Ezek után azért arra kíváncsiak lennénk, hogy mi állt volna az üzenetben, esetleg valami olyan, amit a Pókember: Hazatérés végén hallottunk a kapitánytól? Esetleg mást? Szerintetek mit hallottunk volna a Kapitánytól?

Total
0
Shares
Previous Article

Egészen szomorú véget érhet a Bosszúállók 4.

Next Article

Hivatalosan bejelentették a Bond 25-öt, a főszereplőt és a rendezőt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!