x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Adam Driver dinoszauruszokkal harcol a 65 című sci-fi akciófilm első előzetesében

Az űrhajótörött Adam Driver 65 millió évvel ezelőtti Földön találja magát.

  • Publisheddecember 14, 2022

Adam Driver lézerfegyverrel lövöldöz dinoszauruszokra a 65 című új film első előzetesében, és sokak számára ez már önmagában meggyőző érv, hogy jegyet váltsanak a jövő évben érkező mozifilmre. Ígéretesnek tűnik, mivel a forgatókönyvön a Hang nélkül írópárosa, Scott Beck és Ryan Woods dolgozott, a munkálatokat pedig Sam Raimi felügyelte.

Driver egy Mills nevű pilótát alakít, aki egy ismeretlen bolygón kényszerleszállást hajt végre, hogy aztán később rájöjjön, valójában a Földön van 65 millió évvel ezelőtt. És hogy ez mit jelent, igen, most a túlélésért kell harcolni a dinoszauruszok ellen – de a Jurassic World-filmekkel ellentétben itt high-tech fegyverekkel veszi fel a harcot a föld legnagyobb ragadozóival.

Mivel csak egy esélyük van a megmenekülésre, Millsnek és egy másik túlélőnek, Koa-nak (Ariana Greenblatt) egy veszélyes őslényekkel teli, ismeretlen terepen kell küzdeniük a túlélésért.

Ahogy a bevezetőben már írtuk, Beck és Woods írta az Hang nélkül című, áttörést hozó horrorsiker forgatókönyvét, amit át kellett dolgozniuk miután John Krasinski társíró/rendező/szereplő lett. A 65 esetében a duó ül a rendezői székben, és Raimi, Deborah Liebling és Zainab Azizi mellett producerként is tevékenykednek.

Driver legközelebb Noah Baumbach White Noise című filmjében kap szerepet a Netflixen, amit még decemberben bemutatnak, jelenleg pedig a Ferrari című filmet forgatja Michael Mann rendezővel. Driver első nagy blockbuster filmje a Star Wars-folytatástrilógia volt, amiben Kylo Rent játszotta az angol színész. Később olyan filmekben kapott szerepet, mint például Az utolsó párbaj, az Annette vagy A Gucci-ház.

A Columbia Pictures filmje 2023. március 10-én kerül bemutatásra kizárólag a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.