Főoldal Filmek Aaron Taylor-Johnson szerint a Kraven, a vadász más lesz, mint bármelyik képregényfilm
Filmek

Aaron Taylor-Johnson szerint a Kraven, a vadász más lesz, mint bármelyik képregényfilm

A Kraven, a vadász főszereplőjét alakító Aaron Tayler-Johnsson és a rendező is új részleteket árult el a filmről.

177
Kraven, a vadász

A Kraven, a vadász sztárja, Aaron Taylor-Johnson a korábbi blockbuster-élményeiről elmélkedett egy nemrég megjelent interjúban – amit még hónapokkal korábban rögzítettek a sztrájk miatt -, míg a film rendezője új megvilágításba helyezi, mire számíthatnak a rajongók a Marvel-karakter tragikus eredettörténetével kapcsolatban.

Aaron Taylor-Johnson a Ha/Ver című filmmel hívta fel magára a figyelmet, amely máig kultikus klasszikusnak számít (még azután is, hogy megjelenésekor vitákat váltott ki). Onnantól kezdve Taylor-Johnsson karrierje csak tovább szárnyalt, köszönhetően az olyan kasszasikerekben játszott főszerepe után, mint például a 2014-es Godzilla és a Bosszúállók: Ultron kora. Ez utóbbi mutatta be a színészt az MCU-ban, bár Taylor-Johnson számára ez egyszeri és rövid alkalom volt, miután Higanyszállal végzett Ultron a filmben, ezzel száműzték az ikerpár férfi tagját.

Miközben továbbra is arról pletykálnak, hogy toronymagasan ő a legesélyesebb a James Bond főszerepére Daniel Craig után, A gyilkos járat sztárja az elmúlt években sokkal válogatósabb lett a projektek terén. Az alapján, amit nemrég az Esquire-nek mondott, ez talán annak tudható be, hogy mit gondol a nagy költségvetésű filmekről.

Ott volt a Ha/Ver, aztán ott volt a Godzilla és a Bosszúállók, és mindezeket a dolgok kipipáltam. Nem igazán érdekeltek.

Pusztán a gyermekeimmel akartam lenni. Azt mondanám, hogy valószínűleg amúgy sem álltam készen erre a helyzetre – túl korai volt. De igen, kicsit le is szartam a dolgot.

Aaron Taylor-Johnsson

Taylor-Johnson a Sony Pictures Kraven, a vadász című filmjével tér vissza a blockbusterek és a szuperhősök világába, amely a leírása szerint még azelőtt játszódik, hogy a gonosztevő útja először keresztezte volna Pókemberét.

A címszereplőt alakító színész meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott arról, hogy mire számíthatnak a rajongók, bár J.C. Chandor rendező megosztott néhány új részletet a filmről. “A Sony valószínűleg nem szeretné, hogy ezzel kezdjem” – mondta – “de a történetünk egy tragédia. Amikor a film utolsó stáblistája lepereg, ha figyeltél, nem az az érzés fog benned kavarogni, hogy mindennek jó vége lesz”.

A nyilatkozatok után azt feltételezzük, hogy a film végén Kraven lesüllyed a gonoszok közzé, ezzel pedig előkészítve a terepet, hogy végül levadássza a barátságos és közkedvelt Pókembert. A Sony Pictures saját univerzumot épít, és csak bízunk benne, hogy Kraven nem fog csatlakozni Keselyűhöz és Morbiushoz, amit felvezettek nekünk a Morbius végén.

A Kraven, a vadász 2024. augusztus 30-án kerül a mozikba.

Kraven, a Vadász
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...