Kraven

Aaron Taylor-Johnson megerősítette, hogy a Kraven, a vadász jelentősen eltér majd a képregényektől

Aggódhatnak a rajongók a jelentős változtatás miatt?

Egy új interjúban a Kraven, a vadász sztárja, Aaron Taylor Johnson megerősítette, hogy a klasszikus Pókember-gonosz alakítása jelentősen eltér majd attól, amiről a Marvel kockásaiban olvashattak eddig a rajongók. A Sony Pictures jelenleg is forgatja a filmet, bár eddig sok részletet nem osztottak meg a projektről, most azonban a főszereplőt alakító Aaron Taylor-Johnson megtörte a csendet, és megosztott néhány részletet a filmről.

Sergei Kravinoff a Pókember egyik legfélelmetesebb ellenfeleként egy kegyetlen nagyvadvadász vált ismertté, aki ideje nagy részét azzal töltötte, hogy felkutassa és megölje a barátságos és közkedvelt Pókembert. Bár később antihősként ábrázolták. Nos, úgy tűnik, hogy a közelgő film egészen más megközelítésben mutatja majd be a karaktert a filmvásznon.

A Variety-nek nyilatkozva Johnson úgy jellemezte Kravent, mint “a Marvel egyik legikonikusabb, hírhedt antihősét – Pókember első számú riválisát”. A sztár arról is mesélt, hogy üdítőnek találta, hogy a karakter “nem egy idegen, vagy varázsló. Ő csak egy vadász, egy ember. Egy állatbarát és a természet védelmezője. Ő egy nagyon-nagyon menő karakter”. Majd hozzátette, hogy “ezt a filmet teljes egészében a valós helyszínen forgatták”.

Kraven a természetvédő? Az igazat megvallva, egy vérszomjas vadászt nehezen lehetne eladni egy szuperhősfilm főszereplőjeként, szóval érhető, hogy a stúdió miért döntött a változatás mellett, amikor adaptálják Kraven történetét a filmvásznon.

Taylor-Johnson mellett Russell Crowe egy ismeretlen szerepben tűnik fel (valószínűleg Kraven apja), továbbá Fred Hechinger mint Kaméleon, Ariana DeBose mint Calypso, Christopher Abbott mint Az idegen és Alessandro Nivola egy másik ismeretlen gonosztevő szerepében lesz látható. A filmet rendezte J.C. Chandor, a forgatókönyvön Art Marcum, Matt Holloway (Vasember; Uncharted) és Richard Wenk (A védelmező; Jack Reacher: Nincs visszaút).

A film jelenleg 2023. január 13-án kerül a mozikba.

Kraven
Total
11
Shares
Previous Article
Amerika Kapitány

Chris Evans visszatérne a Marvelhez, de nem Amerika Kapitány szerepében

Next Article
Mad Max: A harag útja

Az első képek a Mad Max: A harag útja előzményfilm, a Furiosa forgatásáról

Related Posts