The Witcher

A Vaják második évadának legújabb fotóin Ciri és Yennefer új kosztümje is feltűnik

Vajon találkozik a két karakter?

Tavaly indult, és rögtön hatalmas sikert aratott a Vaják a Netflixen. A platform adatai szerint ez volt a streamingszolgáltató történetének legnézettebb tartalma. A folytatáshoz tehát nem is férhetett kétség, hamar berendelték a második évadot, melynek forgatása el is kezdődött év elején. Közbeszólt azonban a világjárvány, a munkálatok hónapokra leálltak, színészcserére is sor került.

Augusztustól azonban újra forognak a kamerák, ha minden igaz, jövő évben adásba is kerülhetnek az új részek. Sőt, iparági pletykák szerint már a harmadik évad berendelése is gyakorlatilag formalitás. Ez persze nem meglepő annak fényében, hogy a sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich korábban elmondta, hogy minimum hét évadosra tervezik a produkciót.

Most néhány új kép került nyilvánosságra, melyeken a két fontos karaktert, Anya Chalotra Yenneferét és Freya Allan Cirijét is tekinthetjük meg, méghozzá új jelmezben. Mivel a két színésznő láthatóan egy beállításban látható, sokan arra következtetnek, hogy a következő évadban az ő találkozásukra is sor kerülhet.

Mindezeken felül készülőben van egy anime és egy előszereplős előzménysorozat is, melynek főszerepére a hírek szerint Lauren Schmidt Hissrich showrunner csapata Jason Momoát szemelte ki.

Az új produkció mögött alkotóként szintén a korábban említett Lauren Schmidt Hissrich áll, a könyvek szerzője, Andrzej Sapkowski pedig producerként és kreatív tanácsadóként lesz jelen. A sorozat a Blood Origin címet fogja viselni, és több mint 1000 évvel a fő sorozat előtt fog játszódni. A fókuszban pedig az első vaják kialakulása, valamint a tündék, emberek és szörnyek világának egybeolvadása lesz. A történetet hat epizódban mesélik majd el a készítők.

A Vaják új évada tehát a tervek szerint jövőre jön.

Total
2
Shares
Previous Article

Így működnek a The Medium párhuzamos valóságai

Next Article
Stranger Things

Új fotók kerültek ki a Stranger Things negyedik évadából

Related Posts
Wide Screen YouTube