Főoldal Játékok A Ubisoft egyelőre nem kötelezte el magát az áremelés mellett
Játékok

A Ubisoft egyelőre nem kötelezte el magát az áremelés mellett

A franciák egy pénzügyi tájékoztató keretein belül árultak el pár dolgot a jövőről.

54

Nemrég került megrendezésre a Ubisoft negyedéves pénzügyi tájékoztatója, amin Yves Guillemot elmondta, hogy saját rekordot döntöttek. Nem érhette panasz a ház elejét, hiszen mind az Assassin’s Creed Valhalla, mind az Immortals: Fenyx Rising elképesztő sikerek voltak. Az előbbitől természetesen elvárták ezt, de az utóbbi kellemes meglepetést okozott a franciáknak, hiszen elég erősen felülmúlta a várakozásokat.

Gyorsan nekiszegezték a kérdést az áremelésről is, ugyanis a Sony, az Activision és a Take-Two már meglépte, hogy 70 dollárért árulja az újgenerációs portékáit. Erre még nem tudott egyértelmű választ adni, megállapítása szerint jelenleg aktívan vizsgálják az eshetőségeket. Ennek ellenpólusaként a Microsoft kijelentette, hogy a közeljövőben nem tervezik drágábbá tenni az alkotásaikat. Az EA sem jutott egyelőre dűlőre a dologban.

Az viszont tényként kezelhető, hogy a Far Cry 6 még a megszokott áron rendelhető elő és a tervek szerint ez már legkésőbb szeptember 30-ig meg is fog érkezni. Pontos dátumot ehhez ugyan nem tudunk, de a Microsoft boltja szivárogtatott régebben egy májusi időpontot, ami akár igaz is lehet. Továbbá megemlítették még, hogy a következő pénzügyi évben (ami 2021 áprilistól 2020 márciusáig tart) rengeteg ingyenes és fizetős alkotásuk érkezik, amelyek közül 3 AAA mű lesz.

Ezekből már leleplezett a Far Cry 6 és a Rainbow Six Quarantine. Tehát további meglepetésekkel számolhatunk tőlük az idén, azt azonban gyorsan hozzátették, hogy a korábban beharangozott Star Wars játék még igazán kezdeti fázisban van, szóval még bőven kell majd rá várni.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Blizzard Odyssey
Játékok

Új túlélős játékon dolgozik a Blizzard?

A legújabb pletykák szerint 2027-ben érkezhet a Blizzard új túlélős játéka.

EA Sports FC 24
Játékok

Kevesebb fogyott az új EA Sports FC-ből, mint tavaly a FIFA 23-ból

Az EA Sports FC 24 a brit eladási listákon a második helyre...

Tom Clancy
Játékok

Tom Clancy munkássága és szórakoztatóipari öröksége – 1. rész: a kezdetek és a hőskorszak

A Tom Clancy, mint a videójáték-ipar egyik meghatározó szereplője.

Jim Ryan Sony PlayStation
Játékok

Visszavonul Jim Ryan, a PlayStation vezetője

Közel harminc év után megy nyugdíjba a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója.