Főoldal Előzetesek A Tyler Rake: A kimenekítés 2. új előzetesében Chris Hemsworth keményebb, mint valaha
Előzetesek

A Tyler Rake: A kimenekítés 2. új előzetesében Chris Hemsworth keményebb, mint valaha

Az első résznél is látványosabb és nagyobb akciójeleneteket ígérnek a folytatásban.

56

Az ambiciózus, elnyújtott vágás nélküli akciójelenetekből kaptunk ízelítőt az új előzetesben. Joe Russo forgatókönyvíró és producer korábban elárulta, hogy a második részben lesz egy 21 perces vágás nélküli jelenet, de az akció időtartamával nem az első részt szerették volna túlszárnyalni. Az első teaser már mutatott egy keveset az említett részből, amiből az új előzetesben is láthatunk új képsorokat, és szerintem kijelenthetjük, hogy ez lesz a film egyik csúcspontja.

Tyler Rake-re nehéz feladat vár, hogy megfeleljen a rajongók elvárásainak, miután az első film a premierje után hatalmas sikert aratott. A producer testvérpár, Joe és Anthony Russo arról híres, hogy akkor is minőségi tartalmat szállít, amikor az elvárások az egekbe szöknek, ahogyan az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végjáték című filmek esetében is tették. Ráadásul Sam Hargrave rendező komoly kaszkadőrmúlttal rendelkezik, akárcsak Chad Stahelski a John Wick-szériánál, és ott láttuk, hogy kamatoztatni tudta ezt a látásmódját. Garantáltan jól fogunk szórakozni ezeken az akciójeleneteken.

A folytatásról annyi derült ki, hogy Tyler Rake egy újabb halálos küldetést kap: meg kell mentenie egy kegyetlen grúz gengszter családját a börtönből. A folytatásban az első film izzasztó bangladesi táját a havas Grúziára cseréli.

A Tyler Rake – A kimenekítés 2. szereplőgárdájában Chris Hemsworth mellett Golshifteh Farahani (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja), Adam Bessa (Moszul ostroma), Olga Kurylenko (Fekete Özvegy), Tinatin Dalakishvili (The Undeclared War), Andro Jafaridze, Miriam és Marta Kovziashvili, valamint Daniel Bernhardt (John Wick) szerepel.

A Netflix 2023. június 16-án mutatja be a folytatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...