The Mandalorian Grogu

A The Mandalorian rajongói tudni vélik, ki menthette meg Grogut a 66-os parancstól

Egy rajongói teória adhat választ a kérdésre.

Bár a nagysikerű élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian S2 fináléját már múlt hét pénteken bemutatták a Disney+ streamingszolgáltatón, még mindig maradtak megválaszolatlan kérdések, köztük, hogy ki lehet Grogu (akit a rajongók továbbra is csak Bébi Yodának hívnak) megmentője a 66-os parancstól?

Sokak szerint az elmúlt évek legjobb Star Wars kalandjában volt részünk ősszel, hiszen a Disney+ sorozatban kedvükre válogathattak a rajongók. Din Djarin és Grogu kapcsolata még jobban elmélyült, visszatért a rajongók kedvence, Boba Fett, de az animációs sorozatok után Ahsoka Tano és Bo-Katan is itt debütált, sőt, Boba és Bo-Katan még egy önálló sorozatot is kap a jövőben. A legnagyobb kérdést azonban nem válaszolták meg, hogy Bébi Yoda hogyan élhette túl a mészárlást. Természetesen nem telt bele sok időbe, már született egy rajongói elmélet is ezzel kapcsolatban.

Két nagyobb cameo szerepre is sor került a befejezésben: R2-D2 és Luke Skywalker is feltűnt. Luke meghallotta Grogu „üzenetét”, s eljött érte, hogy magával vigye és jedit faragjon belőle. Azonban amikor a monitoron keresztül megpillantotta Luke-t, Grogu arcán félelem látszott, de egycsapásra megváltozott minden, amikor meglátta R2-D2-t. Grogu azonnal felszabadult, miközben a kis asztrodroid is izgatott lett, amikor meglátta Grogut. Elképzelhető lenne, hogy R2 mentette volna meg a 66-os parancstól Grogut?

Egyelőre ez csak egy rajongói teória, de ha visszaemlékszünk a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszújára, amikor Anakin Skywalker megtámadja a Jedi Templomot, R2 elhagyja a hajót, szóval lehetséges, hogy ebben az időben mentette meg Grogut a gonosz Darth Vader karmai elől. Benne van a pakliban, hogy a kis droid felismerte a Groguban rejlő hatalmas erőt, ezért segítségére sietett, még mielőtt Vader vele is végzett volna.

Figyelembe véve, hogy a 66-os parancs nagyjából 30 évvel a The Mandalorian eseményei előtt történt, nem tartjuk kizártnak, hogy Grogu még a mostani méreténél is kisebb volt, vagyis R2 könnyedén megmenthette. Egy másik elmélet ellentmond ennek a teóriának, szerintünk ugyanis Grogu csak azért örült meg a droidnak annyira, mert színes, sok rajta a gomb és kapcsoló, és a legtöbb gyerek így viselkedik, amikor először pillantják meg R2-t.

The Mandalorian
Total
4
Shares
Previous Article

A Silent Hill és a Gravity Rush alkotója új horror játékon dolgozik

Next Article
Ready Player One

Megkezdődtek a Ready Player Two filmes változat előszítő munkálatai

Related Posts