Főoldal Filmek A The Last of Us sztárja, Pedro Pascal reméli, hogy a Marvel megtalálja egy szereppel
Filmek

A The Last of Us sztárja, Pedro Pascal reméli, hogy a Marvel megtalálja egy szereppel

Pedro Pascal egyik álma válna valóra, ha hős lehetne a Marvel Moziverzumban.

555
The Last of Us
Forrás: HBO

Miután eljátszotta a gonosz Maxwell Lordot a Wonder Woman 1984-ben, a The Last of Us sztárja, Pedro Pascal megerősítette, hogy reméli, végül a Marvel Studios megkeresi egy szereppel és lehetőséget kaphat a Marvel Moziverzumban.

Pedro Pascal Hollywood egyik legkeresettebb színészévé vált, és bár többnyire csak a hangját kölcsönzi A mandaloriak főszereplőjének, a kritikusok és a rajongók által elismert élőszereplős Star Wars-tévésorozatnak mindenképpen nagy szerepe van ebben. Persze a Wonder Woman 1984-ben is lenyűgöző alakítást láttunk tőle az elborult Maxwell Lord szerepében, legújabban pedig az HBO Max sorozata miatt áradoznak róla a kritikusok.

Az HBO The Last of Us című sorozatának bemutatója alkalmából a Wired interjúvolta meg a színészt, amikor Pascal elárulta, hogy régi álma válna valóra, ha a Marvelnél szerepet kapna a jövőben.

“Igen, ezt akarom” – mondta megerősítve, hogy érdeklődik az MCU iránt. “Filmekben akarok szerepelni”.

Arra a kérdésre, hogy mit jelent számára hősnek lenni a mai világban, Pascal így válaszolt: “Olyan sokféleképpen lehet félreérteni az embereket, és elfelejteni, hogy a nap végén a szomszédod nagy valószínűséggel a saját ingét is odaadja neked. Az idegenekkel folytatott beszélgetések a leggyakrabban emberi dolgok. De aztán mehetsz és utánanézhetsz a sz*rnak, és elborzadhatsz attól, hogy nyilvánvalóan mennyire megosztottak vagyunk” – folytatta. “Hogy megvigasztaljam magam, csak arra gondolok, hogy mindenki, akivel kapcsolatba kerülök, a maga módján hősiesen kedves”.

Arra a kérdésre, hogy ő “az az újfajta hős”, a mindig nagyon szerény Pascal csak annyit felelt, hogy “Ó, istenem. Vicces, amikor az “az arca” kifejezés kerül szóba, mert Mando arctalan. Még nem gondoltam rá ilyen értelemben”.

“Mindig is nehezen tudom elképzelni magam olyasminek a részeként, aminek tanúja voltam, amikor felnőttem és néztem. Számomra van egyfajta szakadás – nem tudom, hogyan helyezzem el magam abban a világban. Mintha csak egy kicsit üres lenne a fejem.”

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem kell sokat várni a telefonra – vagy már a háttérben izzanak a vonalak -, s Pascal megkapja a hőn áhított szerepet a Marveltől. Legutóbb egy képregényfilmben gonosz karaktert játszott, amivel lenyűgözte a kritikusokat, de talán az X-Menek és a Fantasztikus Négyes érkezésével valami nagyobb szerep is kijár neki az MCU-ban.

The Last of Us
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.