The Book Of Boba Fett

A The Book Of Boba Fett rendezője szerint a sorozat minden rész meglepetést tartogat

És ez még csak a kezdet.

A Lucasfilm még 2019-ben mutatta be az első élőszereplős Star Wars-sorozatot, ami hamar a rajongók kedvencévé nőtte ki magát a Disney érában. A siker gyorsan jött, azonban a The Mandalorian mindkét évadbemutatója előtt sokat eltitkoltak a marketing alatt. A premier előtt olyan fontos karaktereket rejtettek el, mint például Grogu, Ahsoka Tano, Boba Fett, Luke Skywalker és még sorolhatnánk a karaktereket.

Az idei évben biztosan nem hibáznak, mivel a harmadik évadot csak jövőre fogják bemutatni, helyette azonban kapunk egy spinoff-sorozatot főszerepben a galaxis híres fejvadászával. Még tavaly az évadzáróban jelentették be a The Book Of Boba Fett című sorozatot. Robert Rodriguez rendező egy interjúban arra utalt, hogy a marketingkampány nem mutat semmit a készülő Star Wars-sorozatból.

Ez annyira nem meglepő, hogy a Disney és a Lucasfilm így készül a bemutatóra. Robert Rodriguez rendező már javában reklámozza a sorozatot, és nemrég a The Hollywood Reporter készített interjút a direktorral, amikor Rodriguez arról mesélt, hogy a marketingosztály csak a premier epizód első felének felvételeit használhatta fel a reklámokban.

Az első epizód második felét nem használhatjuk fel, mert túl sok mindent elárul.Robert Rodriguez

Robert Rodriquez azt is elárulta, hogy sok meglepetést tartogat a sorozat, de ezeket csak akkor lövik le, amikor a sorozat egyes epizódjai felkerülnek a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Olyan dolgok kerülnek elő, amire nem is számítottatok, olyan dolgokat láttok, amikről nem is hittétek volna, hogy megtehetjük. Minden epizód nagy meglepetéseket tartogat.

Bár a sorozatot leforgatták már, magáról a sorozatról meglepően kevés információt kaptunk. Láttunk egy előzetest, és több tévéreklámot, de közelebb nem kerültünk a sztorihoz. A főszerepben Temuera Morrison (AquamanThe Mandalorian), mint a címszereplő fejvadász, valamint Ming-Na Wen (A S.H.I.E.L.D. ügynökeiMulan), aki visszatér a rajongók kedvence, Fennec Shand szerepében.

The Book of Boba Fett első epizódját december 29-én fogják bemutatni a Disney+-on.

Boba Fett
Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

Box Office: A Pókember: Nincs hazaút behálózta a világot, tarolt a világon az új film

Next Article
Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba

Megérkezett a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba hivatalos előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!