A texasi láncfűrészes rebootjában Bőrarc egy idősebb verzióját láthatjuk majd

A közelgő reboot a hírhedt gonosztevő egy idősebb verzióját mutatja majd be.

A közelgő reboot a hírhedt gonosztevő egy idősebb verzióját mutatja majd be.

Januárban több külföldi hírportál is megírta, hogy a Legendary újabb filmben kívánja feltámasztani a texasi láncfűrészes figuráját, a projektet pedig a The Dig rendezőire, Ryan és Andy Tohillre, valamint Fede Alvarezre bízták. A produkcióra az eddigiekben mi is rebootként hivatkoztunk, ám nemrégiben felmerült, hogy a készülő film akár Tobe Hooper 1974-es klasszikusának egyenesági folytatása is lehetne.

Felröppent ugyanis egy hír, mely szerint a szóban forgó film Bőrarc egy sokkal idősebb verzióját mutathatja majd be. A leírásokban egy 60 év körüli, Kenny nevű férfi szerepel, aki “elsősorban zsigeri zajokkal” fejezi ki magát.

A film a hírek szerint egy Melodyra, egy 25 éves San Franciscó-i lakosra koncentrál majd, aki kerekesszékes húgával, Dreamával utazik vidékre, ahol azonban találkoznak a hírhedt gyilkossal, ekkor kezdődnek majd a válogatott szörnyűségek. A forgatókönyvíró, Chris Thomas tervei természetesen még változhatnak a forgatás kezdetéig, ám ez a jelenlegi tervezet egyértelműen tiszteleg az 1974-es klasszikus előtt, de az azóta készült újragondolások hatása is erősen érezhető. Emellett persze nyilvánvalóan nagy jelentősége lesz a castingnak, valamint a vizualitásnak, a premissza mindenesetre ígéretesnek tűnik. No meg persze manapság igazán kevés minőségi horror készül, így a zsáner rajongói minden bizonnyal örülnek az efféle híreknek. Bár az is tény, hogy nem minden ilyen típusú újragondolás sikerül fényesen.

Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Total
3
Shares
Previous Article
Bright

A hihetetlen Hulk rendezője, Louis Leterrier vezetésével készül a Bright 2. rész

Next Article

Mi főztek ki a Microsoft boszorkánykonyhájában? Ezek az Xbox külsős nextgen játékai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!