Wide Screen
Image default
Filmek

A Terminátor: Sötét végzet nemzetközi poszterén végre Arnold Schwarzenegger is akcióba lendül

Két új nemzetközi posztert is kapott a Terminátor: Sötét végzet, egyiken Gabriel Luna terminátorát, másikon Arnold Schwarzeneggert és Linda Hamiltont láthatjuk.

Tim Miller rendező és James Cameron producer irányítása alatt a franchise visszatér egészen a gyökerekhez, ott folytatják a történetet, ahol abbamaradt a Terminátor 2. – Az ítélet napja után, azonban meglehetősen keveset tudunk a történetről. Talán pár óra múlva a San Diego-i Comic-Con után okosabbak leszünk, ahol magyar idő szerint 20 órakor tartják a panelt, amire új előzetest is tartogatnak a készítők.

De még az esemény előtt nemzetközi posztereken csodálhatjuk meg magukat a főszereplőket, Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger karaktereit, valamint a főgonoszt, akit ezúttal Gabriel Luna kelt életre a filmvásznon. A REV-9 névre keresztelt robot egy hibrid a T-800-as és a T-1000-es között, ugyanis a szilárd vázat folyékony fém borítja, így képes két különálló egységként is üzemelni. Terminátor: Sötét végzet

A másik promóciós képen már a franchise főszereplőit látjuk, ahol végre Arnold Schwarzeneggert is felfegyverkezve látjuk. Nem kérdés tehát, hogy az osztrák akciósztár is kiveszi részét a harcból, a kérdés már csak az, hogy kit játszik majd a filmben, a megszokott T-800-as modellt, vagy azt az embert, akiről mintázták a gépeket.

Terminátor: Sötét végzet

A Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Még több a témában...

2018 tavaszán Budapesten is forog a Terminator 6.

Kévés Bence Mihály

Arnold Schwarzenegger felkészült a Terminator 6.-ra

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2019] Simu Liu lett a Shang-Chi főszereplője, de a főgonosz kiléte számít igazi szenzációnak

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább