Főoldal Filmek A találgatások után James Gunn megerősíthette, hogy milyen hosszú lesz A galaxis őrzői: 3. rész
Filmek

A találgatások után James Gunn megerősíthette, hogy milyen hosszú lesz A galaxis őrzői: 3. rész

A rendező reagált a pletykákra, hogy tényleg A galaxis őrzői: 3. rész lehet a Marvel Studios egyik leghosszabb filmje?

520
A galaxis őrzői vol. 3.
Forrás: Marvel Studios

A film pontos hosszát nem árulta el a rendező, de James Gunn megerősítette, hogy A galaxis őrzői: 3. rész körülbelül két és fél órás lesz, és azt ígérte, hogy a trilógia befejező részének egy másodpercét sem érezzük majd elvesztegetett időnek, minden percnek komoly jelentősége lesz.

Miután egy rajongó megkérdezte Gunnt a Twitteren, hogy a film a pletykáknak megfelelően 2 óra 29 perces lesz-e, a rendező azt válaszolta: “Körülbelül ilyen hosszú lesz, bár ez még nem pontos. És ígérem, egy másodperc sem lesz elpazarolva”.

Majd így folytatta: “Nincs benne semmi felesleg. Szükség volt arra, hogy az Őrzők minden fontosabb karaktere teljes ívét kapjon, nem csak erre a filmre, hanem a trilógiáért (vagy mondhatnám úgy is, hogy trilógia pluszért)”. Gunn egy későbbi tweetben kifejtette, hogy a “trilógia plusz” kifejezéssel arra utalt, hogy a szereplők A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadásban, a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Bosszúállók: Végjátékban is szerepelnek, nem pedig egy negyedik filmben.

A 2 óra 29 perc “még nem volt pontos”, mert a stáblista hosszát is belebecsülték a játékidőbe. Amennyiben a becslés pontos, akkor A galaxis őrzői: 3. rész lényegesen hosszabb lehet, mint az első és a második film volt; az előbbi két óra két percig, utóbbi pedig 2 óra 17 percig tartottak.

A harmadik rész 2023. május 5-én kerül a mozikba, és Peter Quill fogja vezetni a csapatát, hogy megvédjék az univerzumot (újra), miközben megbirkóznak Gamora elvesztésével, és megküzdenek Mordály múltjának traumáival.

A rendezőnek vélhetően ez lesz az utolsó Marvel-rendezői kiruccanása, mivel Gunn a DC filmes univerzumának újjáépítésével lesz elfoglalva Peter Safran társigazgatóval. A duó az év elején mutatta be az új DC Univerzum első felvonását. Az új projektek között szerepel a Supergirl: Woman of Tomorrow, a Batman: The Brave and the Bold, a Superman: Legacy és egy új Swamp Man-film is.

A galaxis őrzői vol. 3.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.