Főoldal Filmek A Sony Pictures kitűzte két cím nélküli Marvel-film bemutatóját
Filmek

A Sony Pictures kitűzte két cím nélküli Marvel-film bemutatóját

Több Marvel-filmen is dolgoznak a Sonynál, ebből kettő most megjelenési időpontot kapott.

449
Pókember - A pókverzumon át

A Sony Pictures a következő években két időpontot is kiszemelt a cím nélküli Marvel-filmjeinek – így kezdődhetnek a találgatások, hogy melyek lehetnek ezek a produkciók. Valószínűleg az egyik a Venom 3. része, amin egy ideje már dolgoznak, de mi lehet a titokzatos másik, amiről eddig nem is hallottunk?

Az egyik cím nélküli Sony/Marvel felirattal ellátott filmet 2024. november 8-ra, míg a másik cím nélküli Sony/Marvel élőszereplős filmet 2025. június 27-re datálják. Fontos megjegyezni, hogy az előbbi film esetében nem szerepel a cím mellett az élőszereplős felirat, ahogy a másodiknál pedig igen. Beindultak a találgatások, hogy ez nem jelent más, minthogy a nagysikerű animációs Pókember-filmek után érkezni fog a negyedik rész vagy egy spinoff. (A Pókember: A pókverzumon át folytatása, ami egyben a trilógia utolsó része, 2024. március 29-én kerül a mozikba.)

A Venom 3 például még nem rendelkezik megjelenési dátummal, bár az újonnan csatlakozott Juno Temple nemrég úgy nyilatkozott, hogy a forgatás “nagyon, nagyon hamar” elkezdődik, így a 2024-es év reálisnak tűnik, hacsak az írói sztrájk nem tesz keresztbe ennek a filmnek is, és csúsztatják a munkálatokat.

A Sony saját Pókember-univerzumában számos filmnek van már megjelenési dátuma, köztük a Kraven, a vadásznak (2023. október 6.), az El Muerto (2024. január 12.), a Madame Web (2024. február 16.) és a Pókember: A pókverzumon túl (2024. március 29.).

Ráadásul a Sonynál több olyan projekten is dolgoznak, amelyek fejlesztése nagyon korai fázisban van. Ott van a Pókember 4, amelyről Kevin Feige februárban azt mondta, hogy az íróknak már van egy sztorijuk (bár az írósztrájk miatt egyelőre parkolóra került a projekt), Amy Pascal producer pedig nemrég a The Hollywood Reporter kérdésére elárulta, hogy “sok filmet kell készíteni Milesról és sok filmet kell készíteni Peterről”.

Egy élőszereplős Miles Morales-filmről és egy animációs Gwen Stacy-filmről is voltak találgatások, de ezeket egyelőre nem erősítették meg (ám Pascal minap a Variety-nek utalt rá, hogy “mindent látni fogtok”, amikor ezekről a projektekről kérdezték).

A Sony már jó ideje építi ezt a filmes univerzumot, és az animációs rajzfilmek folyamatosan kasszasikerei közepette – a legújabb filmnek mindössze 12 nap kellett, hogy annyi pénzt termeljen, mint elődje a teljes mozis futása alatt – nem meglepő, hogy a cég továbbra is nagy összegeket fektet az animációs filmekbe.

Pókember - A pókverzumon át
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.