Főoldal Filmek A Sony megerőltette magát, amikor nevet adott a saját Pókember filmes univerzumának
Filmek

A Sony megerőltette magát, amikor nevet adott a saját Pókember filmes univerzumának

A Marvel után a Sony Pictures is nevet adott saját filmes univerzumának, amiben a Pókember karaktereit mutatja be.

574
Pókember
Forrás: Marvel Studios

A Marvel után a Sony Pictures is nevet adott saját filmes univerzumának, amiben a Pókember karaktereit mutatja be.

A Sony Pictures nem ma kezdte, hiszen az első Pókember-filmet már 2002-ban bemutatták Sam Raimi rendezőtől, amit másik két folytatás követett, ám ezt követően pedig dobták a terveket, s a 2010-es évek elején egy új koncepcióra építve rebootot kapott a széria A csodálatos Pókember név alatt. Még ez sem hozta meg a várt sikert, erre a stúdió is rájött, hogy amit eddig csináltak kuka, a várt sikert végül a Marvel Studios csapatával közösen bemutatott a Pókember: Hazatérés hozta meg. Tom Holland főszereplésével készült valaha legjobb Pókember-filmeket mutatták be az elmúlt három évben, amitől annyira kedvet kapott a Sony, hogy saját univerzumot kezdett építeni, amibe bekapcsolódott a Venom, és majd a Morbius is hamarosan.

A Sony Pictures Entertainment egy bejegyzésben úgy hivatkozott mint a Pókember Karakterek Univerzumára, ami alatt egyaránt értjük a múlt és jelenleg is futó filmszériákat. A napokban az amerikai IGN felkereste a stúdiót, hogy tisztázzák a kérdést. A stúdió megerősítette, hogy a Pókember univerzumot egyszerűen csak a Sony Pictures Universe of Marvel Characters névre keresztelt, ami magyarul valahogy úgy hangzik, mint a Marvel Karakterek Sony Pictures Univerzuma.

Nem vitték túlzásba a névadásnál, vajon hány órát töltöttek az íróasztal fölött, amikor ezt a nevet sikerült összehozni a Sonynak? Nagyon légből kapott névnek tűnik az egész, hogy legyen valami, amin az elkövetkező napokban majd csámcsogni tud a média. Ezt sikerült elérni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...