Főoldal Sorozatok A She-Hulk promóciós képein végre teljes szerelésben láthatjuk Tatiana Maslany karakterét
Sorozatok

A She-Hulk promóciós képein végre teljes szerelésben láthatjuk Tatiana Maslany karakterét

Végre látható She-Hulk teljesen jelmezben.

369
She-Hulk

Bár kaptunk már egy rövid teaser előzetest a She-Hulk című sorozathoz, de a videóban csak deréktól lefelé mutatták meg a címszereplőt, most azonban a Disney+ néhány promóciós képnek köszönhetően végre láthatjuk, hogy milyen lesz a Tatiana Maslany által életre keltett Zöld Góliátja.

Szukits

Hónapokon át tartó titkolózás és tagadás után Kevin Feige 2020 telén megerősítette, hogy az Orphan Black színésznőjét választották ki. Tatiana Maslany kapta Jennifer Walters szerepét a készülő She-Hulk című sorozatban. Tavaly kaptunk egy rövid videót is, amiben Bruca Banner mellett She-Hulk is feltűnt néhány képkocka erejéig, de csak a karakter alsótestét láthattuk. Szóval egyelőre rejtély övezi, hogyan fog pontosan kinézni Hulk unokahúga a képernyőn, de a legújabb portékáknak köszönhetően kapunk egy kis betekintést ebben.

Voltak olyan találgatások, hogy a smink és a protézis kombinációját fogják használni, hogy életre keltsék a karaktert, de Maslany nemrég megerősítette, hogy She-Hulkot motion-capture segítségével fogják életre kelteni a sorozatban. Most pedig nézzük, hogy milyen is lesz teljesen zöld alakban Maslany.

A sorozat további főszereplői Maslany mellett: Jameela Jamil lesz Titania, Renée Elise Goldsberry egy Amelia nevű karaktert játszik, Tim Roth visszatér Förtelemként és Ginger Gonzaga mint Walters legjobb barátnője (valószínűleg Jill Stevens). A sorozat pilot részét és a többi epizódot rendezte Kat Coiro (Dead To Me), a forgatókönyvön pedig a Rick és Morty írója, Jessica Gao vezetésével dolgozott egy komplett írói szoba.

A She-Hulk még nem kapott hivatalos premierdátumot, de várhatóan ősszel, a Ms. Marvel után debütál a Disney+-on. Az utóbbi sorozat sem kapott még pontos dátumot, de éppen a napokban röppent fel olyan hír, miszerint valamikor nyár végén lehet számítani rá.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.