Förtelem

A Shang-Chi rendezője Förtelem visszatéréséről és megújult, képregényhű megjelenéséről beszélt

Förtelem nem csak itt, de a She-Hulk című Disney+ sorozatban is feltűnik.

Már a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája első előzetese óta tudni lehet, hogy Förtelem visszatér. Tim Roth karakterével még 2008-ban A hihetetlen Hulk című filmben találkoztunk, de miután félresiklott a film, hosszú évekre feledésbe merült a karakter. 13 évvel később újra porondon a szörny, és rögtön egy filmben és egy sorozatban tér vissza Hulk egykori ellenfele.

Destin Daniel Cretton a napokban Förtelem szerepéről és kinézetéről tartott előadást. Igazi meglepetés volt, hogy a karakter szerepet kap a filmben. Bár nem volt titok, hogy Tim Roth feltűnik majd, merthogy a Disney tavaly decemberi befektetői előadásán megerősítették a visszatérést, csakhogy a She-Hulk sorozattal hozták össze. Ehhez képest a rajongók hónapokkal korábban láthatjuk a filmvásznon.

Ahogy már írtuk a bevezetőben is, ez lesz Förtelem második szerepe a Marvel Moziverzum berkein belül. Az első megjelenés nem volt maradandó, ezen próbálnak most faragni a készítők, hogy sokkal képregényhűbb megjelenést kapott. A Fandango interjúvolta meg a Shang-Chi rendezőjét, aki készségesen válaszolt a feltett kérdésekre Förtelemmel kapcsolatban.

Nagy és ijesztő, és nagyon királyul nézni ki. Nem igazán tudok semmit mást mondani Förtelemről [majd elnevette magát]. Azt hiszem, hogy Förtelem kapott egy kis frissítést… vagy nevezhetjük úgy is, hogy evolúción ment keresztül az idő múlásával. Nagyon tetszik ez a dizájn, amit használunk a karakternél.Destin Daniel Cretton

Simu Liu főszereplője mellett további szereplők: Awkwafina Katy karaktere, aki Shang-Chi barátja; Michelle Yeoh mint Jiang Nan, Fala Chen Jiang Li szerepében, Meng’er Zhang Xialing-ként, Florian Munteanu Razor Fist-ként, valamint Jon Jon szerepében Ronny Chieng. 

David Callahan, Destin Daniel Cretton és Andrew Lanham forgatókönyve alapján a filmet rendezte Destin Daniel Cretton. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját szeptember 3-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
The Flash

Michael Keaton háromszor is elolvasta a The Flash forgatókönyvét, de még akkor sem állt össze a sztori Batman visszatéréséről

Next Article
Fekete Kanári

Egy Fekete Kanári spinoff-filmen dolgozik az HBO Max, és már az író és a főszereplő is megvan rá

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!