Főoldal Sorozatok A Robotzsaru és a Csillagkapu, összesen pedig 12 projekt filmes és sorozatos feldolgozásain dolgozik az Amazon Studios
Sorozatok

A Robotzsaru és a Csillagkapu, összesen pedig 12 projekt filmes és sorozatos feldolgozásain dolgozik az Amazon Studios

Az Amazon Studios 12 projekten dolgozik, köztük sorozatok és filmek is helyet kapnak.

35
Robotzsaru

Amikor a nagy sorozatok időszakát éljük, hogy a trend nem azt diktálja, hogy az elérhető legnagyobb filmvásznon, hanem az új tartalmakkal valamelyik streamingszolgáltatón, otthon ültessék le a rajongókat a tévé képernyői elé, az Amazon Studios ötvözné a két vonalat. Az este robbant a hír, hogy a Robotzsaru többszöri próbálkozása után nem film, hanem sorozat készül belőle, de a Csillagkapu rajongói is örülhetnek.

Tavaly év végén az Amazon Studios egy hatalmas, 8,5 milliárd dolláros üzlet keretében megszerezte a legendás hollywoodi stúdió, az MGM film- és tévéfilmkatalógusát, és úgy tűnik, a nagy bevásárlás után ideje leporolni azokat a régi klasszikus címeket, s pénzt termelni belőlük. A Deadline értesülése szerint az Amazon “átnézte az MGM könyvtárát”, és köztük több ismert címen is dolgoznak, mint például a Robotzsaru, a Csillagkapu, a Doktor Szöszi, a Fame, a Birkanyírás, A hét mesterlövész, a Rózsaszín párduc és A Thomas Crown-ügy. A lap megjegyzi, hogy a jogok “komplexitását” kell rendezni, mielőtt bármi is hivatalosan továbblépne, így lehet, hogy egy darabig várnunk kell konkrét információkra.

Úgy tűnik, minden címet másképp közelítenek meg, de a jelenlegi terv az, hogy a Robotzsaru és a Csillagkapu egyszerre kap tévésorozatokat és filmeket. A beszámolók alapján először a Csillagkapu-filmet fogják bemutatni, míg a Robotzsaru visszatérése először tévésorozatban lesz látható, s amennyiben pozitívak a visszajelzések, akkor esetleg film is készülhet belőle a jövőben.

Az első Robotzsaru-filmet 1987-ben mutatták be a mozikban, és szatirikus klasszikusnak számít. Ezt több felejthető folytatás és egy közepesre sikerült remake követte 2014-ben. A Csillagkapu 1994-ben filmként indult, majd később a történet tévésorozatokban folytatódott, de a spinoff-tévésorozatok sokkal sikeresebbek voltak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...