Főoldal Filmek A Rebel Moon volt a Netflix legnézettebb filmje az ünnepek alatt, de nincs ok az örömre
Filmek

A Rebel Moon volt a Netflix legnézettebb filmje az ünnepek alatt, de nincs ok az örömre

Visszafogott számokat hozott a Rebel Moon, de még is így ezt volt a Netflix legnézettebb filmje az ünnepek alatt.

357
Rebel Moon
Forrás: Netflix

Zack Synder új filmjét múlt héten mutatta be a Netflix, és bár nagy volt a felhajtás a Rebel Moon – 1. rész: A tűz gyermeke körül, visszafogott számokat hozott. A Netflix angol nyelvű filmek top 10-es listájának élén debütált a film, de a nézettség messze elmaradt a streaming szolgáltató más eredeti műsoraitól.

A Rebel Moon 23,9 millió megtekintéssel a legnézettebb műsor volt a Netflixen december 18. és december 24. között. A film azonban még így is elmaradt a Netflix más eredeti filmjeinek debütálásától. Sam Esmail Leave the World Behind című filmje 41,7 millió megtekintéssel nyitott az első héten. Hasonlóképpen, az Adam Sandler főszereplésével készült Leo című gyerekvígjáték 34,6 millió megtekintéssel kezdett.

A Távol a világtól Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali és Myha’la főszereplésével készült thriller a hét második legnézettebb film volt 19,7 millió megtekintéssel. A lista következő két helyén gyerekfilmek kaptak helyet. A harmadik helyen a Csibefutam folytatása, a Chicken Run: Dawn of the Nugget végzett 14,9 millió megtekintéssel, a negyedik helyen a nemrég hozzáadott Super Mario Bros.: A film 7,9 millió megtekintéssel, és végül a Leo 7,2 millió megtekintéssel zárta az első öt helyet.

A Netflix űreposza elsősorban Korát (Sophia Boutella) követi, aki az Imperium, a Szülőbolygó kegyetlen és korrupt kormányának hadseregének tagjaként keresi a megváltást a múltja miatt. A csillagok minden tájáról harcosokat keres, akik hajlandóak kiállni a brutális rendszer ellen, hogy megvédjék Veldt holdját az Imperium erőitől, amelyeket a zsarnoki Balisarius régens (Fra Free) és megbízható végrehajtója, Atticus Noble admirális (Ed Skrein) vezet.

Boutellával szemben Djimon Hounsou kap szerepet, aki az Imperium egykori társát, Titus tábornokot alakítja majd, aki segít Korának a hadsereg ellen vezetni a harcosok szedett-vedett csapatát. A szereplőgárda tele van sztárokkal, köztük Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Staz Nair, Doona Bae, Ray Fisher, Cleopatra Coleman, E. Duffy, Anthony Hopkins, Jena Malone, C.

Rebel Moon
Forrás: Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.