Főoldal Előzetesek A Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő előzetese folytatja Zack Snyder űreposzának történetét
Előzetesek

A Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő előzetese folytatja Zack Snyder űreposzának történetét

Megérkezett a Rebel Moon folytatásának nagy előzetese.

525

Miután végzett néhány ellenségével, és egyszer s mindenkorra kiállt az Impérium ellen, Kora (Sofia Boutella) a lázadók élére áll, hogy hatalmas ellenállásba kezdjen, és megdöntse a galaxis uralkodó egységét. Aki kíváncsi arra, hogy Zack Snyder története hogyan alakul, annak nem kell sokat várnia. A Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő április 19-én kerül bemutatásra, amelyhez ma befutott a nagy előzetes.

A videóban utalást kapunk rá, hogy Jimmy (Anthony Hopkins) sokkal nagyobb szerepet kap a történetben. Az első részben előre beprogramozott utasításai miatt ellentmondásba ütközött a mesterséges intelligencia, a lázadók oldalára állt, nem állt ki az uralkodó katonái mellett. A Veldt világában rádöbbent, hogy mi az igazság, és mennyire kegyetlen a világ.

Azt is láthatjuk majd, hogy Kora és Titus (Djimon Hounson) minden erejével azon dolgozik, hogy az elnyomás ellen fellázadt katonákat felkészítsék az ütközetre. Végül, de nem utolsósorban: akciójelenetek, erőszak és egy jó adag lassított felvétel, amelyek jellemzik Zack Snyder munkásságát.

A Netflix űreposza elsősorban Korát (Sophia Boutella) követi, aki az Imperium, a Szülőbolygó kegyetlen és korrupt kormányának hadseregének tagjaként keresi a megváltást a múltja miatt. A csillagok minden tájáról harcosokat keres, akik hajlandóak kiállni a brutális rendszer ellen, hogy megvédjék Veldt holdját az Imperium erőitől, amelyeket a zsarnoki Balisarius régens (Fra Free) és megbízható végrehajtója, Atticus Noble admirális (Ed Skrein) vezet.

Boutellával szemben Djimon Hounsou kap szerepet, aki az Imperium egykori társát, Titus tábornokot alakítja majd, aki segít Korának a hadsereg ellen vezetni a harcosok szedett-vedett csapatát. A szereplőgárda tele van sztárokkal, köztük Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Staz Nair, Doona Bae, Ray Fisher, Cleopatra Coleman, E. Duffy, Anthony Hopkins, Jena Malone, C.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...