Főoldal Játékok A Pokémon inspirálta Monster Crown hamarosan kipróbálható lesz
Játékok

A Pokémon inspirálta Monster Crown hamarosan kipróbálható lesz

Early Acces státuszba lép a játék.

413

A sötét, szörny szelídítő kaland 2020. július 31-től Early Acces státuszba kerül Steam-en, ám a Steam Game Festival keretében már június 9. és 14. között is alkalmunk lesz kipróbálni ezt a Pokémon inspirálta játékot. A kanadai Aurum stúdió anyagába sokan szerettünk bele első látásra, amióta 2016-ban feltűnt a színen. A bejelentés alkalmából a készítők egy új kedvcsinálóval jelentkeztek, ami a Monster Crown új aspektusaiba enged betekintést.

A Monster Crown története szerint 20 éve a Crown szigetet a szadista Filozófus királyok uralták, fekete mágiát használva sanyargatták a népet. Egy csapat fiatal azonban fellázadt, és legyűrve a Filozófus királyokat visszahozták a békét a szigetre. Azonban egy rejtélyes fiatal nő tűnt fel, akinek a királyok erejére fáj a foga. A mi feladtunk lesz megakadályozni ebben, vállvetve szörnytársainkkal. A játék során a mellénk csapódott szörnyekkel harcolhatunk együtt, akik cserébe a menedékért, oltalmat biztosítanak számunkra. Közel 200 ilyen szörnyet tenyészthetünk és keresztezhetünk, létrehozva teljesen új fajokat. A történet során hozott döntéseink befolyásolni fogják a végkimenetelt. Az egyjátékos kampány mellett online is játszhatunk, hogy kreatúráink bejárhassák és körbeharcolhassák a világot.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 megdöntötte a God of War rekordját

A Sony új multiplayere nagyon népszerű lett.