Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút előzetese megdöntötte a Bosszúállók: Végjáték egyik rekordját

Még be sem mutatták, de már rekordot döntött az új Pókember-film.

Tudtuk, hogy nagyon sokan várják a Pókember: Nincs hazaút előzetesét, de talán arra kevesen fogadtak volna, hogy 24 óra leforgatása alatt a valaha volt legnézettebb előzetes lesz a videómegosztó portálokon. Ezt a rekordot még 2017-ből a Bosszúállók: Végjáték tartotta, azonban az új Pókember-film előzetese túlszárnyalta, nem is kevéssel.

Hónapokig tartó várakozást követően magyar idő szerint kedd hajnalban a Las Vegas-i CinemaCon rendezvényen a Sony Pictures bemutatta a Pókember: Nincs hazaút előzetesét. Az elmúlt egy évben rengeteg pletykát olvashattunk a filmről, közülük néhányat megerősítettek, szóval érthető, hogy a rajongók már türelmetlenül várták, mikor láthatják az első képsorokat a Marvel Studios ambícióval teli alkotásából. Nem véletlenül, hiszen a Multiverzum mellett a Pókverzum is debütál élőszereplős feldolgozásban. És úgy tűnik, hogy még az is felült erre a hype vonatra, aki egyébként nem annyira rajong az előzetesekért.

Pókember: Nincs hazaút

A Deadline értesülése szerint a Nincs hazaút előzetesét világszerte több mint 355,5 millióan tekintették meg a bemutatástól számított 24 órában. Ezzel pedig a film megdöntötte a Bosszúállók: Végjáték rekordját, amit még 2017 decemberében állított fel az első előzetessel. A Végjáték előzetesét akkor 289 millión nézték meg egy nap leforgatása alatt. A Pókember franchise előző részét, a Pókember: Idegenben című film előzetesre mindössze csak 135 millióan voltak kíváncsiak.

Kis túlzással már most kasszát robbantottak az előzetessel, hiszen ilyen megtekintés-számmal pár millióval már most gazdagabb lett a stúdió. Ha fennmarad ez a nagy őrület – és miért gondolnánk ennek az ellenkezőjét -, akkor óriási bevételre számíthat a Marvel Studios és a Sony Pictures, amikor december 17-én kijön a film. Ezzel magyarázza a stúdió, hogy miért van szükség egy film halasztására. Nem szeretnének kockáztatni, akkor akarják bemutatni a legnagyobb alkotásokat, amikor a legtöbben el tudnak menni megnézni a moziban.

Nem akarjuk elkiabálni, de a második előzetessel újabb rekordot állíthatnak fel, hiszen a mostani videóban nem mutatták meg Andrew Garfield és Tobey Maguire Pókembereit, sőt, a gonosztevők közül is csak Alfred Molina Doctor Octopusa köszönt be, a Zöld manóra, a Homokemberre és a Gyíkra/Venomra csak utalást kaptunk.

Total
29
Shares
Previous Article
The Batman

Beszámolók szerint elképesztő volt a The Batman zárt ajtók mögött levetített előzetese

Next Article
Shuri

A Black Panther: Wakanda Forever forgatásán megsérült Letitia Wright, kórházba szállították

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!