x
Close


Közelgő események

Filmek

A Pókember behálózza a magyarországi Disney+-ot

A Marvel Moziverzum hiányzó darabjai is lassan felkerülnek a streaming szolgáltatóra.

A Pókember behálózza a magyarországi Disney+-ot
 • Publishedjúlius 28, 2022

A magyarországi Disney+ ma bejelentette, hogy júliusban öt Pókember-film érkezik a streaming platformra, így a rajongók még több Marvel-filmet érhetnek el egy helyen, köztük az első Pókember filmek, A csodálatos Pókember (2012), A csodálatos Pókember 2 (2014), Pókember: Irány a Pókverzum (2018), Pókember: Hazatérés (2017), Pókember: Idegenben (2019) július 29-én válik elérhetővé az előfizetők számára.

A magyarországi Disney+-ra érkező Sony Pictures filmek listája és a megjelenési dátumok alább olvashatók:

 • A csodálatos Pókember (2012) – Elérhető 2022. július 29-től
  A tinédzser Peter Parker alteregójaként, Pókemberként küzd meg a középiskolai és az elképesztő természetfeletti kihívásokkal.
 • A csodálatos Pókember 2 (2014) – Elérhető 2022. július 29-től
  Pókembernek lenni nagyszerű dolog, de komoly ára is van: csak Pókember tudja megvédeni New York-i polgártársait a várost fenyegető rettentő gonosztevőktől. Electro megjelenésével Peternek egy nála sokkal erősebb ellenséggel kell szembenéznie. És amikor régi barátja, Harry Osborn is visszatér, Peter rájön, hogy minden ellenségében van valami közös: az OsCorp.
 • Pókember: Hazatérés (2017) – Elérhető 2022. július 29-től
  A fiatal Peter Parker/Pókember, elkezdi kiismerni újdonsült személyiségét, mint pókhálóvető szuperhős. Peter hazatérése után May nénikéjével él, új mentora, Tony Stark figyelő tekintete alatt. Peter megpróbál visszazökkenni a jól megszokott napi rutinjába, ám amikor új főgonoszként felbukkan a Keselyű, minden veszélybe kerül, ami Peter számára valaha fontos volt.
 • Pókember: Irány a Pókverzum (2018) – Elérhető 2022. július 29-től
  Phil Lord és Christopher Miller, A LEGO kaland és a 21 Jump Street – A kopasz osztag kreatív elméi, egyedülálló tehetségükkel egy új, másfajta Pókember-univerzumot hoznak létre, úttörő vizuális stílussal, amely az első a maga nemében. A Pókember: Irány a Pókverzum bemutatja a brooklyni tinédzser, Miles Morales életét, és a Pókverzum határtalan lehetőségeit, ahol nem csak egy ember viselheti a pókmaszkot.
 • Pókember: Idegenben (2019) – Elérhető 2022. július 29-től
  A Bosszúállók: Végjáték eseményei után Peter Parker (Tom Holland) visszatér a Pókember: Idegenben című filmben. Mindenki kedvenc pókhálóvető szuperhőse úgy dönt, hogy csatlakozik legjobb barátaihoz, Nedhez, MJ-hez és a csapat többi tagjához egy európai vakációra. Peter terve azonban, hogy néhány hétre maga mögött hagyja a szuperhősködést, hamar meghiúsul, amikor vonakodva beleegyezik, hogy segítsen Nick Fury-nak (Samuel L. Jackson) feltárni több elementál támadásának rejtélyét. Pókember és Mysterio (Jake Gyllenhaal) egyesítik erejüket, hogy megküzdjenek a kontinensen elszabadult pusztítással, de nem minden az, aminek elsőre látszik.

A Marvel márka külön aloldala a Disney+-on már most is a legnagyobb Marvel-gyűjtemény otthona, több száz órányi filmmel és sorozattal. A Marvel streaming otthonát a Disney+-on itt tekintheted meg: https://www.disneyplus.com/brand/marvel

A Sony Pictures film- és televíziós könyvtárának további alkotásai várhatóan még ebben az évben megjelennek a magyarországi Disney+-on.

Forrás: Disney+ Magyarország

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.