Főoldal Filmek A pletykák szerint már a fejlesztési fázis korai szakaszába lépett a Pókember 4., és akár már jövő héten bejelenthetik
Filmek

A pletykák szerint már a fejlesztési fázis korai szakaszába lépett a Pókember 4., és akár már jövő héten bejelenthetik

Állítólag minden sínen van, hamarosan tényleg bejelentik a Pókember 4. részét.

152
Pókember: Nincs hazaút

Majdnem egy év eltelt azóta, hogy bemutatták a Pókember: Nincs hazaút című filmet a mozikban. A Marvel Studios egyik legjobb filmjéről van szó, és a rajongók már alig várják, hogy a barátságos és közkedvelt Pókember visszatérjen. A hírek szerint Tom Holland aláírt egy új szerződést, hogy visszatérhessen Pókember szerepében, és hamarosan hivatalosan is bejelenthetik az új trilógiát.

Alex Perez, a The Cosmic Circus munkatársa szerint a film előkészületi munkálatai már javában zajlanak, ezért valószínűsíthető, hogy időközben már a forgatókönyv is elkészült, és koncepciórajzok is készültek a folytatáshoz. Természetesen hivatalosan semmit nem erősített meg a Marvel Studios és a Sony Pictures, de várhatóan néhány napon belül kapunk hírt a projektről.

Egyelőre nem tiszta, hogy Jon Watts visszatérne-e a rendezői székbe, miután a trilógia befejező része után új területekre merészkedett. Eredetileg ő forgatta volna a Fantasztikus Négyes új kalandját, azonban a Marvel után a messzi-messzi galaxisban távozott. Jelenleg a Star Wars: Skeleton Crew című Disney+ sorozaton dolgozik. A Pókember 4. részét nem most fogják bemutatni, így akár ez még azt is jelentheti, hogy a sorozat után marad ideje és kedve visszatérni a Marvelhez.

De visszatérve a hivatalos bejelentésre, többen úgy sejtették, hogy a Sony Pictures a decemberi Comic Con Experience rendezvényen fogja bejelenteni a következő részt, de tegnap este a stúdió hivatalossá tette, hogy nem lesznek ott a brazíliai eseményen. Bár a Marveltől többen ott lesznek, köztük például Kevin Feige producer is, mivel azonban a filmes jogokat a Sony Pictures birtokolja, ezért csak ők jelenthetik be a filmet. Nagyszerű alkalom lett volna pedig a bejelentésre, mivel a film most ünnepli majd az egyéves évfordulóját. Persze ez még nem jelenti azt, hogy nem fogják bejelenteni a filmet decemberben.

Pókember: Nincs hazaút

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.