Főoldal Filmek A pletykák szerint a Marvel Studios újabb MCU-szerepet ajánlott Daniel Craignek, miután Balder The Brave nem jött össze
Filmek

A pletykák szerint a Marvel Studios újabb MCU-szerepet ajánlott Daniel Craignek, miután Balder The Brave nem jött össze

A rajongók most azon tanakodnak, hogy melyik szerep állnak jól az egykori James Bond sztárjának.

156
Daniel Craig

Daniel Craig közel állt ahhoz, hogy eljátssza Baldert a Doctor Strange az őrület multiverzumában című mozifilmben, de nem tudta vállalni. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel Studios még nem mondott le az egyik James Bondot alakító angol színészről, mert újabb szereppel keresték meg Daniel Craiget.

Daniel Craig szolgálati ideje a brit tikosszolgálat kémeként a 2021-es 007 Nincs időnk meghalni című filmmel lejárt, és bár a Tőrbe ejtve című filmsorozat rendkívüli kecsegtető a brit számára, de talán hízelgő lehet, hogy a történelem valaha volt legnagyobb filmes univerzumában játsszon egy karaktert. Nos, mint bizonyára már sokan olvastátok, a Marvel Studios tervei szerint az egykori 007-es az Illuminátusok egyik tagját, Balder the Brave-t alakította volna a Doctor Strange – az őrület multiverzumában című filmben. Sajnos az időbeosztási problémák miatt ezt a vendégszerepet le kellett mondania.

A megbízható bennfentes hírében álló @MyTimeToShineH azt állítja, hogy a Marvel Studios felajánlott neki egy másik, meg nem nevezett szerepet Craignek. Mondanunk sem kell, hogy a hír után azon kezdtek tűnődni a rajongók, hogy ki lehet az a karakter. Olyan neveket dobtak be, mint például Magneto, az Őrszem de még a Szellemlovas neve is felmerült.

Balder The Brave a Marvel-képregények egy kitalált karaktere, akit a legendás páros, Jack Kirby és Stan Lee alkottak meg, első szereplésére pedig a Journey Into Mystery 85. számában került sor 1962 októberében. Asgard skandináv istenségeinek az egyike, ő a nagyszerű Thor egyik féltestvére. Balder tagja a Warriors Three nevű szuperhős csapatnak, illetve hűséges követője és fia Odinnak, az istenek uralkodójának. Azt mondják róla, ő a leggyorsabb minden asgard-i harcos közül, gyorsaságával egyedül csak Hermod vetekszik.

Thor oldalán harcolt számtalan csatában, így küzdött többek között másik féltestvére, Loki, a Varázslónő és a Hóhér, a Wrecker, valamint Mangog ellen is. Balder The Brave egyike a Marvel univerzum legnépszerűbb támogató karaktereinek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.